Kati Toots: raha on väga oluline asi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Toots
Kati Toots Foto: TV3

Kati Toots rääkis saates «Kolmedok: Kati Toots: esikaane taga», et käib vaatamata majanduslikule kindlustatusele rahaga hoolikalt ümber.

«Kui võtta tänast seisukohta, siis võin öelda, et jah, minu elu on majanduslikult kindlustatud,» sõnas Toots, kelle elus on olnud ka raskeid aegu.

«Mul on kindel moto - ükskõik, kui raske ka elus ei ole, tuleb mõelda, et alati saab hakkama. Ükskõik, millises olukorras või milline on hetkel elu tase, mina saan alati hakkama.»

Kati on enda sõnul tohutu kaupleja.

«Kui ma lähen poodi, ei taha ma kunagi osta asja täishinnaga. Ma pigem ootan ära selle allahindluspäeva, sest ma tean, et kunagi see hind langeb. Sest raha on väga oluline asi ja sa pead raha austama. Sa ei tohi seda kulutada lihtsalt niisama, et käin täna poes ja muretsen endale need ja need asjad, muretsemata, mida sa tegelikult maksad,» rääkis naine.

«Meie peres sellist asja ei ole. Meil on alati kõik asjad läbi arvestatud, kui palju miski maksab ja kui palju võime kulutada, sest tuleb mõelda ka edasi. Ja kui tuleb olukord selline, et ei olegi homme söögiraha, siis leiab ikkagi mingi väljapääsu. Siis tuleb tõesti kartulid maha panna ja hakata põldu harima või mis iganes see olukord ka ei ole. Kui sul on käed-jalad terved ja sul on ka peas midagi, siis sellist olukorda ei saa tekkida,» seletas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles