Raekojas kuuleb värsket majandusprognoosi

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide raekoda.
Paide raekoda. Foto: Tiit Reinberg

Jüripäeval, 23. aprillil tutvustab Eesti Panga asepresident Märten Ross Paide raekojas Eesti Panga kevadist majandusprognoosi, räägib Eesti väljavaadetest eurole üleminekul ning avab raekoja seinal mälestusplaadi, mis märgib Paide raekoda kui Eesti Panga kunagist filiaali.


Ettekande moderaatori linnapea Kersti Sarapuu ütlust mööda kavatseb Märten Ross rääkida  kevadisest majandusprognoosist ja eurole ülemineku võimalustest ligi 40 minutit, misjärel saavad soovijad talle  küsimusi esitada.  
Pärast küsimustele vastamist avab Märten Ross Paide raekoja seinale kinnitatud mälestusplaadi, mis tähistab Paide raekoda kui Eesti Panga filiaali aastatel 1925–1940.
Eesti Pangal on 90. sünnipäeva kestel kavas kinnitada mälestusplaat kõikidele hoonetele, kus panga filiaal kunagi olnud on.Eesti Panga asepresidendi Märten Rossi ettekanne algab Paide raekojas neljapäeval kell 15.30. Huvitundjatel palutakse end kirja panna meiliaadressil: rita@paide.ee. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles