Ke$ha avaldas oma seksuaalse orientatsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ke$ha
Ke$ha Foto: SCANPIX

Üsnagi avameelses intervjuus ajakirjale Seventeen ütleb popstaar Ke$ha, et huvitub nii meestest kui naistest.

«Ma ei armasta üksnes mehi. Armastan inimesi. Asi pole üldse, mis soost keegi on. Oluline on hingelisus ja hingede vaheline hea klapp,» märkis ta ajakirjale, vahendab Huffington Post.

See pole aga sugugi mitte esimene kord, mil Ke$ha oma seksuaalsest orientatsioonist avalikult kõnelenud on. Sarnane avaldus kõlas ka ajakirjas Out kaks aastat tagasi, aastal 2010, kui ta tunnistas - siis küll veidi tagasihoidlikumalt, aga siiski- et «teda tõmbavad inimesed». «Ma ei ütleks, et olen gei või hetero - mulle ei meeldi sildistamine. Mulle lihtsalt meeldivad inimesed.»

25-aastane lauljatar pole muidugi ainus avalikult oma biseksuaalsust tunnistanud tuntud poplauljatar. Ka Lady Gaga on öelnud, et on olnud seksuaalsetes suhetes nii meeste kui naistega.

Ke$ha näib oma avameelse tunnistuse järel jälgivat Lady Gagat rohkem kui ühes asjas. Ta tunnistas, et negatiivsed kommentaarid on teda motiveerinud astuma tugevaid samme noorte seas valitseva mõnitamise vastu.

«Ma olen täielikult gei/lesbi/transseksuaalsete inimeste mõnitamise vastane, eriti seetõttu, et see puudutab osaliselt ka minu väikest venda. Ta on 13-aastane ja teda narritakse koolis, kuna kokutab. Mul on täielik nulltolerantsus inimeste vastu, kes teevad teiste üle nalja,» on Ke$ha öelnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles