Iglesiase uus kaisukaru on Layla?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club Tallinn korraldas võistluse Iglesiase kaisukaru leidmiseks. Sõelale jäid 2 neidu - Layla ja Valeria! Pildil Valeria.
Club Tallinn korraldas võistluse Iglesiase kaisukaru leidmiseks. Sõelale jäid 2 neidu - Layla ja Valeria! Pildil Valeria. Foto: AFP / Scanpix
Hiljuti korraldati Club Tallinnas suurejooneline võistlus Iglesiasele uue kaisukaru leidmiseks. Sõelale jäid kaks neidu - Layla ja Valeria! Nüüd on ka Elu24 lugejatel võimalus hinnata, kumb tütarlaps sobiks paremini Enrique kaissu?

Elu24 esitas tüdrukutele ka paar küsimust:

Layla, mis meeldiks Enriquele sinu juures rohkem, kui Iglesiase-Aneti ja Iglesiase-Elina juures?

Usun, et kindlasti meeldiks talle see, et ma olen vaba ja lõbusa suhtumisega, võtmata elu liiga tõsiselt. Samuti ei hinda ma inimesi nende üldmulje põhjal, vaid mind köidab, kui inimene, kellega ma suhtlen, omab isikupära.

Kuidas suhtud sellesse, kui sind tulevikus tituleeritakse Iglesiase-Laylaks?

Vaevalt mind Iglesiase-Laylaks tituleeritakse, sest see pole tegelikult minu päris nimi, vaid kõigest ühe sõbra pandud hüüdnimi. Samas leian ma, et selline, kellegi omaks tituleerimine, on meediamull, mis omistatakse vaid neile, kes seda taotlevadki ning loodavad sellega mingit edaspidist tähelepanu saada.

Aga samas, igaühel on õigus oma arvamusele, kuid minul selline tituleerimine mingisugust feelingut ei tekitaks.

Milline on sinu arvates Enrique kõige seksikam kehaosa?

Kehaosa? Noh, mitte just võib-olla korrektne vastus, kuid juuksed.. Need onnNii mõnusalt tumedad...

Kas oleksid nõus Enriquega ka linade vahel hullama?

Jaaaaaa!!!

Kumb tüdrukutest, kas Valeria või Layla, sobiks sinu arvates Iglesiase uueks kaisukaruks?

Hääleta meie kommentaariumis ning võid võita tasuta vipikutse ja tulla koos kaaslasega järgmisele Elu24 peole Club Tallinnas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles