Evelyn ja Maido

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn ja Maido
Evelyn ja Maido Foto: Kanal 2
EVELYN MÄEORG (23) JA MAIDO PARV (26)

Evelyn on pärit Mustlast ja Maido Tartumaalt. Mõlema vanemad on muusikahuvilised, ka Evelyn õpib muusikaõpetajaks. Maido oli varem kõva akordionimängija ja Evelyn on öelnud, et poisi akordionimäng ta lõplikult ära võluski.

Maido ja Evelyn kohtusid esmakordselt reisil Ungarisse 2003. aastal, kuid tõsisem suhe arenes läbi nende pika kirjavahetuse.

Evelyn, kellele kirjutamine väga meeldib, oli üllatunud, et üks poiss oskab nii hästi kirjutada. Nad vahetasid pikki tundelisi kirju, milles arutati maailma asjade ja oma suhte üle, kuni hakkasid kohtuma ning tunded arenesid tõsiseks.

Koos hakkasid noored elama 2004. aasta sügisel. Abieluettepaneku tegi Maido 2005. aasta valentinipäeval.

Maido ema on öelnud, et kui ta Evelyniga kohtus, oli tal tunne, nagu oleks see tütar siin majas sündinud ja kasvanud.

Praegu töötab Maido interaktiivsete meediate disainerina ja töö on talle väga oluline. Nooremana kartis ta, et ei leiagi endale naist, sest enesearendamise ja hobide kõrvalt ei jäänud tüdrukute jaoks aega. Paraku tundub ka Evelynile aeg-ajalt, et Maido on liiga palju tööl.

Nende unelmate pulm oleks klassikalises, veidi vanaaegses stiilis ja valgete tuvidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles