«Seenelkäik» tõi ETV-le rekordilised vaatajanumbrid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Seenelkäik»
«Seenelkäik» Foto: Kaader filmist

ETV meelelahutussaadete toimetuse juht Mart Normet kirjutab oma Twitteri kontol, et tuleval nädalal ilmuv teleauditooriumi monitooring võib tuua seninägematu televaatajate rekordi - 300 000 vaatajat.

«Võimalik, et nädala vaadatuim telesaade on hoopistükkis film... Seenelkäik! Ca 300 000 vaatajat ETV-s. Ilus punkt ilusale filmiaastale,» edastas Normet oma Twitteri kontol.

Seda, et kolmandik miljonit vaatajat on kõnekas tulemus, kinnitavad tavapärased nädala teleauditooriumi monitooringud, kus esikohale pääsenud laveerivad vahemikus 200 000-250 000 vaatajat.

Näiteks - möödunud nädala vaadatuim saade «Eestimaa uhkus» kogus esikohale tavapärasega võrreldes nigelad 180 000 televaatajat, detsembrikuu varasemad esikoha võitnud saated «Õnne 13» ja «Pealtnägija» on oma publikuarvuga jäänud 230 000 vaataja kanti.

«Seenelkäiku» näeb uuesti ETVs laupäeval kell 14.25.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles