Kairi ja Ardo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo ja Kairi
Ardo ja Kairi Foto: Kanal 2
KAIRI KASK (24) JA ARDO KALJUVEE (28)

Kairi on Tallinna tüdruk, Ardo aga pärit Põlvast. Nad kohtusid, kui Ardo oli täitmas tööülesandeid. Nimelt pildistas ta Miss Tallinna kandidaate ja nii ta kandidaat Kairit pildistama jäigi.

Kairi esmamulje Ardost oli, et «on alles üks ülbe ja hirmutav tegelane!». Kokku kolisid noored 2007. aasta märtsis. Kohtunud olid nad kuu aega varem. Suurtest tunnetest hakati rääkima juba nädala pärast.

Kairi töötab reisibüroos ja Ardo jätkuvalt fotograafina. Kairi on tööl päeval ja Ardo tihti öösiti, kuid nad on suutnud oma graafikud ühildada nii, et saavad veeta koos võimalikult palju aega – käia trennis, jalutamas, vaadata filme, teha süüa.

Ardo on öelnud, et ta pole kohtingute ja «kohviku-loomaaia» tüüpi – kui juba kellegagi koos olla, siis tõsiselt.

Abieluettepaneku tegi Ardo Kairile lennukis, teel Egiptusest Tallinna. Kogu lennukitäie rahva ees laskus ta ühele põlvele ja palus oma kallima kätt, mille peale isegi külmad eestlased plaksutasid ning noortele õnne soovisid.

Nende unelmate pulm toimub ideaalis mere ääres.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles