Saientoloogid jätsid tulnukatele märgi?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saientoloogid jätsid tulnukatele märgi?
Saientoloogid jätsid tulnukatele märgi? Foto: SCANPIX

USA lõunaosa mägedesse on tehtud märk, mida on näha vaid ülevalt õhust.

Suurbritannia ajakirjanik John Sweeney reisis USAsse New Mexicosse Trementinasse, tegemaks kindlaks, mis märk see on, edastab New York Daily News.

Sweeneyt ja ta giidi Marc Headleyt ei lubatud hästi valvatud piirkonda seda märki nägema.

Headley on endine saientoloog, kelle sõnul jagas talla saientoloogia alast õpetust Hollywoodi staar Tom Cruise, kes on ise tuntud saientoloog.

Sweeney kirjutas oma kogemustest raamatu « Church of Fear: Inside the Weird World of Scientology», milles seisab, et üksteise ümber põimitud rõngad on saientoloogide märk tulnukatele ja nende alustele.

Trementinas selle märgi lähedal on tugev punker, mis peaks vastu pidama ka tuumapommiplahvatusele.

Punkris on saientoloogia rajaja L. Ron Hubbardi kirjutised ja loengute materjalid, mida soovitakse säilitada tulevastele põlvedele isegi tuumakatastroofi järgselt.

Märgi puhul on tegemist kahe põimunud rõngaga, mille keskel on teemanti kujutis.

Selle märgi abil tulnukate poolt päästetud ja hiljem koduplaneedile tagasi toodud kõrgema astme saientoloogid peaks leidma selle punkri ja selles oleva Hubbardi pärandi, kui seni tuntud maailma on hävinud.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles