Russell Crowe vastas Adam Lamberti karmile kriitikale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Crowe, Anne Hathaway, Hugh Jackman, Amanda Seyfried
Russell Crowe, Anne Hathaway, Hugh Jackman, Amanda Seyfried Foto: SCANPIX

Näitleja Russell Crowe nõustub osaliselt laulja Adam Lamberti kriitikaga filmi «Hüljatud» aadressil.

Lambert sattus meedia tähelepanu alla, kui ta rääkis Twitteris, et tema jaoks rikkus filmielamuse näitlejate halb lauluoskus: ««Les Misérables» oli visuaalselt muljetavaldav ja selles olid suurepärased emotsionaalsed etteasted. Kuid muusika kannatas kohutavalt selle pärast, et head näitlejad üritasid lauljat teeselda. Selliste osatäitjatega oleksid nad võinud laulud stuudios salvestada ja vokaali veidi pehmemaks teha.»

Lambert lisas hiljem: «Minge kindlasti seda filmi vaatama Anna Hathaway esituse pärast. See oli hingemattev! Olen rõõmus, et selline arutulus tekkis. Ma kasvasin koos selle muusikaliga üles ja mu ootused olid kõrged. Ma ei tahtnud negatiivne olla.»

Russell Crowe vastas Twitteris, et on Lamberti kommentaariga nõus, kuid filmi režissöör Tom Hooper sooviski midagi teistsugust.

«Ma ei ole Adamiga lahkarvamusel - kindlasti oleks võinud vokaale pehmendada. Kuid Hooper tahtiski, et see oleks toores ja ehe, ning nii see ongi,» kirjutas Crowe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles