TV3 alustab täna uue võimsa sarjaga «Kättemaks»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 alustab uue võimsa sarjaga «Kättemaks».
TV3 alustab uue võimsa sarjaga «Kättemaks». Foto: promo

Tänasest on TV3 kolmapäevaõhtutes uus ülipõnev draamasari «Kättemaks», mille keskmes on noor naine, kes naaseb kodukanti, et kunagise reetmise eest tasuda.

Lugu algabki Emily jõudmisest tagasi kodukohta. Naine oli 9-aastane, kui nägi pealt, et tema isa lavastati süüdi kuriteos ning mõisteti eluks ajaks vangi. Vanglas isa suri, jättes tütrele piisavalt vara ja kastitäie tõendeid, mis aitaksid ebaõigluse eest kätte maksta.

Kui Emily saab 18-aastaseks, muudab ta nime ning rendib Hamptonsis suveks maja. Emily VanCamp püüab sulanduda kogukonda sõbraliku ja toreda noore naisena, kes justkui oleks kolinud uude linna, et seal vaid puhata, kuid  peagi selgub, et lugu pole nii lihtne.

Sarja «Kättemaks» (Revenge, 2011) peaosades mängivad tuntud näitlejad - Emily VanCamp («Vennad ja õed»,«Everwood»), Madeleine Stowe («Kaksteist ahvi»,«Me olime sõdurid», «Viimane mohikaanlane»), Gabriel Mann («Bourne'i identiteet») jt. Madeleine Stowe esitati rolli eest ka Kuldgloobuse kandidaadiks.  

«Kättemaks» alustab TV3s täna kell 21.55.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles