Kravitz: kitsarinnalised plaadifirmade bossid peaaegu hävitasid mu karjääri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenny Kravitz
Lenny Kravitz Foto: HRC / WENN

Lenny Kravitzi muusikukarjäär oleks võinud lõppeda veel enne, kui see tegelikult algas, sest plaadifirmad keeldusid aktsepteerimast mustanahalist mees, kes oskab rokkida.


Hitiga «Are You Gonna Go My Way» läbimurde saavutanud laulja on uhke, et ta jäi endale kindlaks ning keeldus plaadifirmade juhtidel lubamast enda R&B radadele tõugata, teatab WENN.

«Sellepärast ei saanud ma aastaid lepingut. Inimesed kuulasid mu linti ja ütlesid: «Meie arvates oled sa väga andekas, aga sa ei saa seda teha. Vaata, me otsime sulle hoopis produtsendi, et sa saaksid ühe korraliku R&B plaadi teha.» Ma ei nõustunud sellega kunagi,» ütles Kravitz.

«Kui ma vaatan tagasi sellele ajale ja sellele inimesele, kes ma siis olin, ei mõista ma, kuidas mul jätkus jõudu, et ennast mitte maha müüa. Kuidas suudab mees, kes elab oma autos, öelda ära rahast, korterist ja võimalusest plaate teha? Aga jumal tänatud, et ma ei võtnud ühtegi neist pakkumistest vastu, sest minu karjäär oleks lõppenud üheainsa plaadiga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles