Vastu vahtimist saanud Tokio Hoteli fänn oli ahistaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tokio Hotel
Tokio Hotel Foto: Mavrixphoto / Scanpix

Tokio Hoteli staari Tom Kaulitzit süüdistatakse naisfänni näkku löömises ja nüüd selgus, et tegemist oli bändi ahistajaga.

«Grupp «sõjakaid jälitajaid» on Tokio Hoteli jälitanud juba viimased kuus kuud,» vahendab Õhtuleht.

21-aastane fänn kuulub prantsuse ahistajate gruppi, mille nimi on «Afgaanid tuuril» ning sel on neli liiget, kellest kõik maske ja salle kandvad naised. Grupp on bändile saatnud ähvardavaid kirju, milles lubavad «väikest õudusunenägu Tokio Hotelile». Ühes kirjas teatati: «Ettevaatust, ettevaatust. Me ei ole õnnelikud. Me muutume kannatamatuks. KAS SA SAAD MEIST ARU?».

Mässajate jõuk on välja uurinud ka bändiliikmete elukohad ning loopinud nende majade ja autode pihta mune, ähvardatud on ka bändiliikmete peresid. Kui gäng ähvardas Kaulitzi ema, võeti nende vastu lähenemiskeeld.

Politseiuurimine sai alguse, kui 19-aastane Tom Kaulitz lõi käega näkku ühte naisfänni, kes teda koos teistega auto juures ümber piiras. Juhtunut uuritakse edasi ning järgmisena on politseil plaanis Tom Kaulitzi ülekuulamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles