Jürgen Veber trikitas rahaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Veber
Jürgen Veber Foto: Helin Loik/ Naisteleht

Trikimees Jürgen Veber muutis täna naiste kleite, näppas turvaklaasi tagant aumärgi ja tegi veel mitu huvitavat trikki.

Trikimees muutis neidude kleite

Esimese triki ajal oli laval kilekate või -toru, mille seest Jürgen Veber välja vupsas. Koos Jürgeniga tulid lavale tüdrukud, kes tantsima hakkasid.

Kui trikimees nad kiletorusse pani, siis muutus neidude seljas olnud kleit.

Sama tehti ka lina ja paberipuruga.

Trikimees näitas mõõgatrikki

Teise triki ajal oli Jürgen Laidoneri muuseumis koos Indrek Tarandiga. Seal tutvusid nad aurahadega ja Tarandi sõnul neile rahadele niisama ligi ei saa.

Ühest teisest kapist võttis ta Tarandi abiga välja mõõga. Samuti näitas trikimees kaardipakki ja lasi ühel noorel sealt kaardi valid, milleks oli risti soldat. Samuti tegi ta kaardile joone ja lasi üle selle nime kirjutada.

Kaardid laotas trikimees mõõgale ja heitis need siis üles. Üks kaart oli aga mõõga küljes – risti soldat, millel oli nimi.

Kohast lahkudes tunnistas Jürgen Tarandile, et tal näpud ikka sügelesid ja näitas, et tema käes oli üks aumärkidest. Tarand ainult naeris.

Trikimees näitas rahatrikke

Kolmanda triki ajal andis ta tütarlaste kätte mündi ja lasi sinna suured tähed peale joonistada. Raha pani ta kilekoti sisse ja hakkas seda siis oma peo peal liigutama ja raha oligi kotist väljas.

Seejärel pani ta raha sama liigutusega kotti tagasi.

Seejärel leidis mees uued katsealused ja lasi neil nende enda mündi peale samuti nimetähed kirjutada ning tegi sama triki.

Siis võttis ta taskust paki kaarte ja kausi ning pani mündi kaardipaki peale ja kõige peale kausi. Ootamatult kukkus münt kaardipaki pealt maha.

Trikimees muutis Tammsaare moodsaks

Neljas trikk toimus Kroonika seksikate peol, kus ta sai 25-kroonise ja joonistas Tammsaarele prillid ette. Kui ta rahatähte raputas, siis olid prillid laubale liikunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles