Lauljatar MIA vigastas mehe peenist jäädavalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MIA ingellik plaadiesitlus Tallinnas Okupatsioonide muuseumi hubases õhkkonnas 08.12.11
MIA ingellik plaadiesitlus Tallinnas Okupatsioonide muuseumi hubases õhkkonnas 08.12.11 Foto: Viktor Burkivski

Detsembri keskel oli MIA-l plaanitud Pariisi reis osade pereliikmete ja sõpradega. Siis kui piletid ostetud, selgus, et samal nädalavahetusel on kooli õppeprogrammis ettenähtud taas surnukuuri külastus lahkamise aine raames ja see on kohustuslik, millest puududa ei tohi. Seega tuli Pariisi reis ära jätta ja sukelduda surnukuuri sügavustesse.

«Sel nädalavahetusel õppisime lihaseid, närve ja veresoonkondi, mis jäävad vööst allapoole. Mõnevõrra intrigeeriv kogemus kuivõrd see ei olnud meil enam esimene surnukuuri külastus, siis olime juba harjunud selle leha ja mõnevõrra võika vaatepildiga, kuid huvitav oli aga see kui teistmoodi reageerisid inimesed suguelunditele,» sõnab MIA.

«Seekord oli esindatud küll vaid peenis, kuid oli üllatav kui vastumeelset reaktsiooni see inimestes tekitas. Eks see on tugevalt seotud meie kultuurilise taustaga,» täiendab ta.

«John Lennon on öelnud, et elame maailmas, kus peame armastuse väljendamiseks/armatsemiseks end peitma, samal ajal kui vägivalda teostatakse päevasel ajal ja kõikide silme all. Kahtlemata on see minu jaoks väärastunud maailmapilt. Ma loodan, et üks päev reageerivad inimesed sama vastumeelselt igale vägivaldsele uudisele, mis nendeni jõuavad ning õpivad enda ja teiste kehasid austama.»

MIA õpib Barcelonas ülikoolis kiropraktikuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles