Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Legendaarne ansambel J.M.K.E. lõpetab tegevuse?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
JMKE laulja Villu Tamme.
JMKE laulja Villu Tamme. Foto: TV3

Punkansambel J.M.K.E. on juba alates eelmisest sajandist lubanud aastal 2012 laiali minna. Aasta viimastel päevadel tehakse lubadus ka teoks.

«Bändi laialiminek oleks hästi kokku klappinud maailmalõpuga, aga kuna maailm paistab siiski mingil moel veel mõnda aega edasi kestvat, on meil kavas aastal 2013 teostada taasühinemine, sest ilma meieta jääks maailma kultuuriruumi mingi tobe auk,» annavad bändiliikmed fännidele lootust, et  J.M.K.E. ei lõpeta tegevust igaveseks. 

Arvatavasti toimub esialgne ühinemine juba üsna aasta alguses, sest on vaja tähistada ansambli 27. sünnipäeva ja millalgi tuleb ka hulgaks ajaks sahtlisse seisma jäänud uus album ära esitleda.

«Lubatud laialimineku» kontserdid toimuvad 28. detsembril Tartus klubis Rock & Roll Hell (Tiigi 76A) kell 21 ja 30. detsembril Tallinnas Iron Horsemen MC klubimajas (Kotzebue 18) kell 19.

Märksõnad

Tagasi üles