Modell Kaja Wunder: iseseisvumist tuleb tähistada ja hinnata!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Wunder.
Kaja Wunder. Foto: Erakogu

Eesti iseseisvuspäeva eelõhtul, 23. veebruaril, toimub Eesti suurimas restoranis Mercado suurejooneline pidu, kus tähistatakse meie vabariigi 90. aastapäeva.

Peo läbivaks temaatikaks on «Freedom Party» ning dresscode’iks «Jet Set Glamour». Korraldajateks on aga elustiiliagentuur Deluxe ja The Button Club Londonist eesotsas eestlannast modelli Kaja Wunderiga.

Wunder ise tähistab Eesti sünnipäeva kahel päeval järjest. 23. veebruaril Tallinnas enda korraldatud prallel ning järgmisel päeval Londonis Eesti saatkonna vastuvõtul.

Teged sa klubiemanda töö kõrvalt veel ka modellindusega?
Modellindusega ma enam ei tegele. Klubiemandaks ma end ei nimetaks, omanikuks aga
kindlasti. The Button Club on online klubi, mis käib koos offline üritustel. Rohkem infot saab www.thebuttonclub.com ja videot http://squa.re/TheButtonClub .

Kuidas The Button Club alguse sai ja kui kaua on see tegutsenud?

The Button Club sai alguse neli aastat tagasi. Ma võtsin üle Savile Row’l (ostutänav Londonis – toim.) asuva riidepoe, mis oli 18. sajandil müünud nööpe. Sealt siis ka see nimi - Nööbi klubi. Poes korraldasime kunstinäitusi ja moeüritusi. See oli rohkem nn erapood ja mitte kõigile avatud.

Klubil on kindlasti ka mõned kuulsad või intrigeerivad liikmed?
Klubi liikmeid ma avaldada ei saa, aga võin öelda, et nende seas on tegelasi nii filmi-, kunsti- ja moe- kui ka ärimaailmast. Meie pidudel on käinud Bob Geldoff, Jodie Kidd, Bond Baddie Rick Yune ja paljud teised.

Mõni neist liikmeist kindlasti ka Tallinna peole tulemas?
Tallinnasse on oodata meie klubi liikmeid Norrast, Saksamaalt ja Inglismaalt.

Kui kaua olete laupäevast pidu ette valmistanud?
Hakkasime peo peale mõtlema juba novembris. Meil on siiani Tallinnas olnud juba kaks edukat üritust. 2006. aastal Midsummer Night's Ball ja 2005. aastal võtsime osa heategevuslikust ballist presidendilossis.

Kuna kaks väga lõbusat ja edukat pidu on selja taga, oli soovijaid ka selleks korraks päris palju. Probleem tekkis aga Estonian Airiga, kes on tulevaks nädalavahetuseks juba kõik lennud välja müünud. Sellest hoolimata on tulemas umbes 50 väliskülalist.

Kelle poolt tuli algatus, kas Teie või Deluxe'i poolt?
Soov peo jaoks Eestis tuli meie liikmete poolt, Deluxe on aga fantastiline koostööpartner ja organiseerija ning iseseisvuse aastapäev on hea põhjus. Iseseisvusüritus võiks aga huvi pakkuda ka kodu-eestlastele, nii et ootame teidki peole!

Kolm põhjust, miks inimesed sinna kindlasti tulema peaksid?
Esiteks on see midagi uut ja huvitavat!
Teiseks tuleb iseseisvumist tähistada ja hinnata, miks ka mitte oma igapäeva raamidest välja tulles.
Kolmandaks lubame lõbusat ja värvikat pidu hommikuni, esineb DJ Ebe Londonist ja toimub hulk teisi üllatusi.

Tähistad sa ka Inglismaal olles Eesti iseseisvuspäeva?
Inglismaal korraldab Eesti saatkond vastuvõtu, sel aastal Whitehallis, millest kindlasti osa võtan.


Rohkem infot peo kohta siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles