Elu24 tõlkeosakond: mida ütles Getter Jaani eile otse-eetris?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani.
Getter Jaani. Foto: Kaader TV3 videost

Eilses «Eesti otsib superstaari» superfinaalis selgus Eesti viies superstaar, kelleks sai Rasmus Rändvee. Nokia Kontserdimajas toimunud otsesaate ajal küsiti Elina Borni poolehoidjalt Getter Jaanilt ka pisike kommentaar. Elu24 toimetus aitab oma tõlkemeeskonnaga staari öeldu selgemaks teha.

«Elina, esiteks sa oled lihtsalt imeline! Elina on väga mitmekülgne ja tal on väga väga suur ampluaa. Mulle meeldib, kuidas ta igasse loosse sisse elab ja seda meile kõigile edasi kannab. Palju jõudu ja jaksu sulle. Sa oled lihtsalt fantastiline!» kõlas Getter Jaani poolehoiukõne.

ÕS-i (õigekeelsussõnaraamat) internetiversioon annab märksõna «ampluaa» tähenduseks «tegevusala, -ulatus. ▪ Laia ampluaaga literaat, näitleja» ning seda sisumärksõnaga teater.

Meie siin igaljuhul varem ei teanud, et Elina Born on laia tegevusala ja laia tegevusulatusega. Täname Getter Jaanit, kes meid ses osas valgustas.

Vaata videot alates 39.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles