Paparatso: beibed Katrin ja Trinity valmistuvad seksikaks Playboy-peoks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsutüdrukud Katrin Väli ja Trinity Sommer valmistuvad õhtuseks Playboy peoks. Tüdrukud käisid seksikat pesu ostmas Kersti Tootsi La Perla butiigis 17.04.09
Tantsutüdrukud Katrin Väli ja Trinity Sommer valmistuvad õhtuseks Playboy peoks. Tüdrukud käisid seksikat pesu ostmas Kersti Tootsi La Perla butiigis 17.04.09 Foto: AFP / Scanpix
Paparatso kaamerasilm tabas tantsutüdrukud Katrin Väli ja Trinity Sommeri valmistumas tänaõhtuseks seksikaks Playboy-peoks.

Aeroobikatibid suundusid kella poole kahe paiku päeval Kersti Tootsi Lootsi tänava La Perla pesubutiiki. Tüdrukud proovisid seksikaid sulgi selga pea kolmveerand tundi ning lahkusid poest pesukotid näpus.

Ilmselt valmistusid kaunitarid tänaõhtuseks eksklusiivseks Playboy Aasta Playmate`i peoks klubis Parlament, kus üheks esinejaks on ka show-trupp Harem.

17. aprilli õhtul valitakse Tallinna klubis Parlament esimest korda Eestis Playboy aasta kaunitar. Finaalvoorus võistlevad omavahel alates 2007. aasta oktoobrist Eesti Playboys ilmunud seksikate fotoseeriate kaunitarid.

Kohal on kõik Playboy kaanestaarid ja kuu kaunitarid. Õhtule lisavad särtsu seksikad Playboy-jänkud, Tanel Padar, Vanilla Ninja tüdrukud, show-trupp Harem ja Slaavi glamuuri lisavad peole topless-tantsijad Peterburist.

Kiika paparatso tehtud pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles