Carla Sarkozy kohendab oma mainet

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carla Sarkozy
Carla Sarkozy Foto: Reuters / Scanpix

Prantsusmaa presidendi Nicolas Sarkozy abikaasa Carla Sarkozy hakkas tegelema oma mainekohendusega, et vastata presidendiproua kuvandile.

Prantsusmaa uus esimene leedi soovib lahti saada teda aastaid saatnud «naiskuradi» ja meesteõgija mainest, kirjutab AFP.

Kriitikute andemetel pole see lihtne, sest naise varasemaid väljaütlemisi nagu «monogaamiline abielu ei sobi mulle» ja muid sarnaseid, pole avalikkus unustanud.

Carla Sarkozy armukeste imekirja on kuulunud sellised mehed nagu Mick Jagger, Eric Clapton, Kevin Costner ja Donald Trump.

«Lisaks pole unustatud ka seda, et aastate eest oli ta filosoof Raphael Enthoveni kallim, siis tema poja Jean-Paul Enthoveni kallim. Filosoofi poja lõi ta üle ühelt teiselt naiselt. Carla ja Jean-pauli liidust sündis poeg Aurélien,» lausus üks kriitikuid.

Parempoolsed aga ülistavad Carla Sarkozyt äri- ja karjäärinaisena, kes on oma varanduse, kümme miljonit eurot (156 miljonit krooni) ise teeninud.

Prantsusmaa presidendi Nicolas Sarkozy kiire lahutamine oma endisest abikaasast Cecilia Sarkozyst ja siis kohe sellele järgnenud abiellumine Carla Bruniga seadis presidendi sobivuse tema ametikohale kahtluse alla.

Selle parandamiseks töötati Elysée palees välja strateegia, kuidas president ja tema uus naine peaksid rahava poolehoiu saamiseks käituma. 

«Presidendi abikaasa püüab võimalikult palju positiivsete asjadega seoses meedias esil olla ja prantslased enda poole võita. Lisaks on ta valinud tagasihoidliku suhtlemisstiili,» lausus presidendi nõunike hulka kuuluv isik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles