Maxtraktor lubab uues loos tumedaid tundeid ja riideis inimesi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põrinal Eesti muusikamaailma saabunud rokibänd Maxtraktor esitleb Green Christmasil oma uut muusikavideot.

«Video ja lugu kannab pealkirja «Unholy» ning räägib inimhinge tumedamast poolest ja seda püüame ka ekraanil näidata,» mõtiskleb bändi solist Maarius Urvet, kuid lisab elavnedes: «Poisid lubasid mul videos peaosa täita ja ma usun, et sain sellega isegi hakkama.»

«Kui meie eelmine video kubises paljast ihust siis sedapuhku rõhutame pigem tumedaid tundeid,» sõnas bändi kitarrist Paap Muru. «Seekord on inimesed riides ka,» lisas Urvet.

Video režissööriks on Tanel Vaher, kes on Maxtraktoriga ka varem koostööd teinud. «Taneliga on hea klapp. Ideed ühtivad ja Tanelile meeldib kui on palju ilusaid naisi, selle vastu pole ju meil midagi,»rääkis solist.

Üheks ilusaks naiseks on Triin Tenso, kelle sõnul on Maxtraktori näol tegemist pulli pundiga ja koostööd võiks edaspidigi teha. «Minu roll pole küll suur, kuid Maariuse ja teiste kõrval paris varju ka ei jää,»sõnas Tenso.

«Peale videot teeme kõva kütet ka,»ütles bändi kitarrist, pidades silmas kontserti Green Christmasil.

Kontsertile lisaks pakkusid festivali korraldajad bändile võimaluse oma uut videot just seal esitada, millest bänd ka kinni haaras. «Kuna tegemist on arvestatava üritusega Eestis, tahtsime muidugi võimalusest haarata,»kinnitas Urvet.

Maxtraktori kontserti koos uue videoga saab kuulda ja näha 25. detsembril Rakveres Green Christmasil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles