Äge pidu: Tallinna tuleb räpistaar Timati koos DJ Dlee’ga!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuulus räpistaar Timati esineb 1. mail Tallinnas
Kuulus räpistaar Timati esineb 1. mail Tallinnas Foto: Timati
Töörahva pühal, 1. mail toimub Tallinna ööklubis Club von Überblingen ühe kõige kuumema «Фабрикa звезд» konkursi osaleja - võrratu Timati ja DJ Dlee kontsert! Äge pidu toimub koostöös Diva’s Show ahvatleva programmiga: ViaGra, Svetlana Loboda, Zhanna Friske ja Lolita.

Kõige suurema ürituse, Empire Carnavali korraldaja Eestis, Aleksei Pankovi sõnul on Timati küll tuntud oma loomingu ning lahedate laulude kaudu, kuid superstaar tegeleb veel lisaks ka meelelahutusäriga.

Koos partneritega omab Timati ööklubi Black Star Club, restorani Black October ning toodab oma nime all Black Star by Timati rõivakollektsiooni kaubamärki.

Hiphop-staari eluteekond on olnud karjääri algusest keeruline. Kõik algas projektist VIP 77 (Tima, Pashu, Valter, Deema, Ulja), see projekt jäi meelde hittidega: «Фиеста» ja «Мне нужен ты один».

Kuid tõeline läbimurre sai alguse pärast konkurssi «Фабрикa звезд», kus sündis БАНДА (Тimati, Kochetkova Anastasija, Ratmir Shishkov, Dominik Dzhoker).

2004. aastal ilmus nende esimene album «Новые люди» ning plaadi paljud hitid («Новые люди», «Плачут небеса», «Ты нужна мне», «Банда») on siiamaani telekanalite ja raadio esitamisel. Koostöös ühe suurema Ameerika räppari Snoop Doggiga ilmus uus hittlugu ja muusikavideo «Groove On».

Teda armastatakse, jäljendatakse, jumaldatakse ja oodatakse ning ta valmistub uuesti esinema Tallinnas oma megahittidega. Timati garanteerib hea tuju ja unustamatu show.

1. mail on tulemas kaks esinemist algusega pärast 22.30 ja 00.30
Klubi uksed on avatud juba 21:00!
Sissepääs alates 16. eluaastast!!!!

Timati loominguga saad tutvuda SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles