Veerevas Õlles toimub luulevõistlus

Kaupo Meiel
, arvamustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Poetry Slam” kahe aasta eest Tallinnas Kuku klubis.
“Poetry Slam” kahe aasta eest Tallinnas Kuku klubis. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kolmapäeval toimub Pärnus esimest korda luulevõistlus “Poetry Slam”, millel kõik soovijad saavad kahe minuti jooksul oma loomingut esitada ja publik valib parimad.


“Poetry Slam” on Tallinnas toimuva "Sotsia" kirjandusfestivali kavas olnud seitse aastat ja tänavu rändab see pealinnast välja.



“See on võistlus, kus võivad osaleda kõik kirjutavad inimesed. Esineja ei pea olema professionaalne kirjanik, samuti ei nõua me, et teda oleks varem avaldatud. Loeb see, et inimene kirjutab ja tahab ja julgeb oma tekste esitada. Esineda võib üksi või sõpradega, kuidas mugavam on,” tutvustas ettevõtmist “Poetry Slami” üks korraldaja Kristel Kiigemägi Eesti kirjanduse seltsist.



Esineja aeg on piiratud kahe-kolme minutiga ning hindajaks on publik. Välja antakse peaauhind, millega käib kaasas roosa jalgratas, kuid preemiaid on veelgi. Pärnus edu saavutanud luuletajad saavad kutse Tallinna, kus toimub maikuus Tallinna kirjandusfestivali raames “Poetry Slami” lõppvoor.



“Poetry Slam” algab Pärnu pubis Veerev Õlu (Uus 3a) kolmapäeval, 22. aprillil kell 19 ning õhtut juhivad Marko Martinson ja Erko Valk. Korraldajad paluvad osalejatel võimalusel eelnevalt registreerida meiliaadressil minapoeet@gmail.com, kuid võib etteregistreerimatagi kohale tulla ja seal oma esinemisest teatada. Sissepääs on omalaadsele ja vabale luulesündmusele prii.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles