Krista Lensin päästis koolilapse peksjate küüsist!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Lensin.
Krista Lensin. Foto: Maksim Toome

«Eemalt nägin, kuidas kaks poissi lõid kolmandale jalaga selga ja see kukkus ning minu röögatuse ja jooksu peale kihutasid lööjad minema,» kirjeldab Kroonika peatoimetaja Krista Lensin teisipäeva lõuna ajal Gonsiori tänaval toimunud vahejuhtumit, kui veidi jõulisemad poisiklutid pisemale ühegi nähtava põhjuseta kallale läksid.

«Kõik toimus bussipeatuses, kümme inimest vaatas pealt - poiss oli pisarates, kummargil, müts vedeles eemal ja inimesed vaatasid pealt - tule taevas appi!» räägib Krista Lensin vahejuhtumist, mis tal inimeste hoolimatuse tõttu pisarad silma tõi, kirjutab Õhtuleht.

«Ma vist olengi ikka see vahelemineja tüüp. Eriti kui tegemist on lastega, ei saa seda emalõvi minu sees kahjuks kinni hoida. Ja Amburid ongi vist ühed tüütud õigluse otsijad, tekitades enda ümber sellega alati palju pahandust. Karistada pole ma veel õnneks saanud,» naerab ta.

Refereeritud artikli täistekst Õhtulehes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles