Meelelahutusportaal TopTop.ee pandi kinni

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelelahutusportaal TopTop.ee suleti 16. aprillil 2009
Meelelahutusportaal TopTop.ee suleti 16. aprillil 2009 Foto: TopTop
Alates tänasest on suletud meelelahutusportaal TopTop.ee. Otsus on TopTop.ee-d omanud Trust Media Eesti AS-i juhi, Andres Peetsi sõnul
pragmaatiline ja lähtub reklaamituru väga raskest seisust.

Läinud aasta novembris alustanud meelelahutusportaal TopTop.ee otsustas täna lõpetada saidi ülevalhoidmise, sest üldisest majanduslikust olukorrast tingitud raske seis reklaamiturul on muutnud portaali arendamise mõttetuks.

«Kui me aastapäevad tagasi meelelahutusportaali ideed arendama hakkasime, olid esimesed maailma majanduse jahtumise märgid juba nähtavad. Sellest tulenev mõju ei olnud Eestis veel aga tajutav. Seetõttu jätkuski meil teotahet ja optimismi uue portaali käivitamiseks,» kommenteerib Trust Media Eesti AS-i juht Andres Peets.

«Portaali meeskond sai komplekteeritud oma ala parimatest. Vaatajate arv kasvas iga nädalaga. Ainuüksi saate „Unistuste Printsess“ erileht tõi meie portaali juurde 14 000 uut vaatajat,» lisab Peets.

«Kuigi olime arvutustes ja tulevikuprognoosides küllaltki konservatiivsed - kasumiprojektsioon nägi plussmärgiga tulemust ette alles 2010. aastaks, ei osanud me reklaamituru niivõrd järsku kahanemist ette näha.,»

«Tänaseks on maailma finantsturgudelt alguse saanud vapustused jõudnud ka Eesti meediaturule. Reklaamiraha jaguneb suuremate vahel. Internetis jätkub seda vaid esikümnesse, täna ehk ka ainult esiviisikusse kuuluvatele portaalidele. Selline ränk kukkumine ei õigusta portaali ärimudelit, mille kohaselt tulu teenitakse reklaamimüügist,» täiendas Peets.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles