Peogalerii: Deja Vu's tehti musid magusaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel, 14. novembril, olid kõik musimaiad taaskord kokku kogunenud Deja Vu Lounge’i, et õlg-õla kõrval pidutseda vallatult kuuma üritustesarja Musi saatel. Heatavakohaselt võeti kõiki külastajaid juba uksel vastu magusate muside saatel ning põletavat atmosfääri aitas jahutada värskendavad Martini kokteilid.

Enneolematult võimsalt ja elevust tekitavalt pakkus habras ning kaunis Helena Victoria Kirss trummi-showd, põimides showsse ka hetke kõige kuumemad ning kaasakiskuvad klubihitid.

Õhtu muutsid eriti magusaks  vallatud Musi tüdrukud, kelle peal silm võis lausa puhata - näitsikud pakkusid võrratut vaatemängu nii lavalaudadel, kui ka lõbustasid külastajate meeli ülemeeliku peo käigus, jagades magusaid musisid ning maitsvaid maiustusi.

Musi - see on vallatu üritustesari, kus naiselik veetlus ning parim meelelahutus käib käsikäes ning külalistele on alati varuks uued muusikalised üllatused LIVE artistidelt. Musi kaunitarid pakuvad juba külaliste saabudes elevust, köites enda lummusesse ning pakkudes silmailu ning mesimagusaid musisid juba uksel!

Millal Sina viimati musi said?

Selleks aastaks on headele ja viisakatele külalistele musid juba kätte antud ning Musi on võimalik juba järgmine kord saada uuel aastal ja uue hooga, ent sel nädalal kutsub Deja Vu Lounge kõiki reedel, 21.detsembril, pühasid tähistama koos Sax In Christmasiga, paitades kõrvu Kiril Saxi meisterlikku saksofonimänguga ning juba laupäeval, 22. detsembril, on võimalik osa saada suurepärasest LIVE-showst hõbehäälse Kadri Kasaku esitluses!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles