Ibiza menupidu Pukka Up toob laupäeval Studiosse Seamus Haji

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seamus Haji
Seamus Haji Foto: Studio

Iiri-indi päritolu Suur-Britannia kodanik, dj ja tuntud 80ndate loo „Last Night A Dj Saved My Life“ ümbertöötluse autor, Seamus Haji esineb sel laupäeval, 22. detsembril klubis Studio. Lisaks temale esineb samal õhtul klubis Pukka Up resident Mark Robinson ja kodumaised Ecstatic, DJ MK ja Muudu.

Klubi Studio jätkab oma esimese sünnipäevakuu lainel, tuues sel laupäeval oma külastajate rõõmuks klubisse maailmakuulsa housemuusika dj ja produtsendi Seamus Haji.

Seamus saavutas oma ülemaailmse tuntuse loo „Last Night A Dj Saved My Life“ tantsuversiooniga 2004. aastal, millele on järgnenud rida tantsumuusika edetabelite tippe vallutanud hitte.

Lisaks omaloomingule on Seamus Hajilt pärit palju remikse erinevatelt artistidelt nt: Rihanna, Mariah Carey, Brandy, Roisin Murphy, Moby, Jamiroqui, Hurts, Calvin Harris jt. DJna on Seamus Haji hinnatud nii oma suurepäraste tehniliste oskuste kui muusika valiku poolest – ta on töötanud erinevates plaadipoodides, plaadifirmades, kirjutanud arvustusi ja artikleid muusikaajakirjadele ning juhib raadiosaadet ja plaadifirmat Big Love.

Pukka Up on üritustesari, mis on väisanud oma purjeid nii Ibiza, Inglise, Šveitsi kui Šoti peolahtedes

Pukka Up on eelkõige meloodilisema housemuusika pidu, mis kogu maailmas üha enam tuure kogub. Alates eelmise aasta novembrist külastab Pukka Up koos erinevate välisartistidega klubi Studiot.

Studio on Tallinna vanalinnas paiknev Funktion One helisüsteemiga ööklubi. Studios asuv, paljude helispetsialistide poolt maailma parimaks klubisaundiks hinnatud Funktion One audiosüsteem on Baltikumis ainus. Klubi Studio pakub nädalavahetustel kahes saalis kvaliteetseid üritusi ja peosarju.

Laupäeval, 22. detsembril esinevad klubi Studio ülemisel korrusel SEAMUS HAJI (UK) ja MARK ROBINSON (UK). Allkorrusel mängivad plaate Dj MK ja Muudu.

Uksed avatakse kell 23.00

Pilet enne 23:30 Facebooki listiga 5 euri, teistele 10 euri.

Pilet pärast 23: 30 Facebooki listiga 7, teistele 12 euri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles