Galerii: selgusid Tallinna tänavused parimad sportlased ja sportmänguvõistkond

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 17. detsembril  tunnustati ja autasustati traditsioonilisel pidulikul vastuvõtul raekojas parimaid sportlasi, sportmängude võistkonda, juuniorsportlasi, olümpiaveterane ja suurürituste korraldajaid.

Ühtlasi selgusid Tallinna tänavused parimad sportlased ja sportmängude võistkond

Parima naissportlase tiitli pälvis Triin Aljand ja meessportlase tiitli Heiki Nabi, aasta parimaks sportmängude võistkonnaks tunnistati jalgpalliklubi Nõmme Kalju.

Linnapea Edgar Savisaar ütles pealinna spordiaasta piduliku lõpetamise puhul, et sport on meelelahutuse tippkunst, mida saab nautida nii pealtvaatajana kui ka ise kaasa tehes.

«Kahtlemata võib väita, et 2012. aasta olnud nii Tallinna kui ka Eesti spordile ja sportlastele hea aasta- medalite aasta. Olete pakkunud meile suurel hulgal ilusaid spordielamusi,» tõdes Savisaar.

«Tallinn on alati väärtustanud sporti. Igale tallinlasele on sport ning sportimine au sees ja oma linna sangaritele elatakse kaasa kogu südamest. Kui ma eelmisel aastal raekoja saalis hõikasin välja, et meie seas istub Londoni olümpia medalivõitja, siis ei osanud ma aimatagi, et neid oli lausa kaks.»

«Olümpiamängudel osalemine, mis on iga sportlase unistus, läks meie väikerahval eriti hästi. Veel enam, tunnen rõõmu sellest, et just kaks olümpiamedalisti on tänased tublid ning eeskujulikud Tallinna linna elanikud.»

Linnapea sõnul oli mööduv aasta Eesti spordi arendamise ja tuleviku suhtes paljutki muutev

«Mul on hea meel, et Eesti Olümpiakomitee on saanud omale väärika ja tõsiselt spordi armastava juhi ning soovin talle omaltpoolt jõudu ja jaksu selles töös,» sõnas linnapea.

«Täna on raekojas kohal parimatest parimad. Usun, et tunnustus «Tallinna aasta sportlane» utsitab veelgi rohkem edu saavutama ning kuulsust meie linnale tooma.»

«Tean, et valikuid oli see aasta teha vägagi keeruline, sest võrdsete tulemuste ja suurte medalihulkadega sportlasi ja võistkondasid oli palju,» ütles linnapea.

Tallinn tunnustas ja autasustas juba kaheksateistkümnendat korda oma parimaid sportlasi, sportmängude võistkonda, juuniorsportlasi, olümpiaveterane ja suurürituste korraldajaid.   

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles