Iglesiase-Elina eitab kohtumist Dima Bilaniga: ega ma eesti l**s pole!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iglesiase-Elinana tuntud Elina Kann
Iglesiase-Elinana tuntud Elina Kann Foto: Erakogu

Iglesiase-Elina nime all tuntud neiu Elina Kann on olnud avalikkuse huviorbiidis alates superstaar Enrique Iglesiase kontsertidest möödunud aasta novembris.

Kuuldavasti pidutsesid Elina ja tema sõbranna Anett pärast staari mõlemat kontserti tema hotellitoas.

Mõned päevad tagasi võisime aga SL Õhtulehest lugeda, et Elina on juba järgmise Tallinnat väisanud maailmanimega koos pidutsenud.

Möödunud reedel Linnahallis esinenud Venemaa «täkk» Dima Bilan ei pidanud kuuldavasti paljuks oma hotellitoas Elinat ja tema sõbrannat võõrustada.

Elina kaaslannaks oli seekord saates «Kaunitar ja geenius» kuulsust kogunud Marianna Link.

Juhtunust on linna peal liikumas aga teinegi ja palju magusam versioon. Loos pajatakse, kuidas Iglesiase-Elina ja Marianna pidutsesid hotellitoas ilma Dimata hoopis koos tema produtsendi ning tantsijatega.

Nendelt olevat Elina saanud ka Bilani kontaktandmed, mis ta aga öösel oli ära kaotanud ning nüüd meeletult taga otsib.

Et loosse selgust saada, kutsusime Elina väikesele vestlusele, kuhu nääpsuke neiu saabus väga ebalevalt.

Miks kardad meediaga suhelda?
Olen nii palju meedia kaudu haiget saanud, et olen sellega suhtlemisest loobunud. Kõigepealt tehakse alati lugu valmis ja alles siis küsitakse minu kommentaari. See pole minu jaoks normaalne.

Pärast Iglesiasega kohtumist olid küll nõus sellest «Reporteri» saates rääkima?

Nõustusin sellega alles pärast mitmendat päeva. Alguses hoidisin üldse meediast eemale, kuid meedia ei jätnud mind rahule.

Kuidas oled kuulsusega kohanenud?
Ma pole kuulus ning see ei tähenda mulle mitte midagi. Mind tuntakse küll tihti pidudel ära, kuid see ei häiri mind. Halvasti pole mulle keegi näkku öelnud ka midagi.

Kuidas su koolikaaslased sinusse suhtuvad?
Ei suhtle koolikaaslastega ning mind ei huvita teiste arvamus. Minu sõbrad ja pere teavad, kes ja milline ma olen ning see on minu jaoks kõige tähtsaim.

Nüüd aga reedese õhtu juurde. Kuidas see teil möödus?
Käisime Marianna Linkiga Bilani kontserdil. Pärast seda saime kahe sõbraga kokku ning läksime sõbrapäeva õhtusöögile Radisson SASi.

Samassse hotelli, kus peatub Dima isiklikult. Huvitav kokkusattumus?
Olen seal ennegi 24. korrusel söömas käinud ja sellest, et Dima seal peatub, polnud mul õrna aimugi.

See, et ma Enriquega juhuslikult kokku sattusin, ei tähenda, et ma nüüd peaksin kõiki kuulsusi mööda hotelle taga ajama. Minu arvates on see naeruväärne.

Pealegi restorani valisid meie sõbrad, kellel polnud õrna aimugi, et Dima Bilan üldse Eestis on ja kontserdi annab.

Kas üks neist sõpradest oli su poiss-sõber?
Mul ei ole kindlat suhet. Mu südames on lihtsalt üks noormees.

Kuidas selgitad oma scrap'i sõbrannale Orkutis, kus andsid mõista, et reedeks on Sul plaanid tehtud ja need plaanid on seotud Bilaniga ka pärast kontserti?
Viskasin selle üle lihtsalt nalja, kuna meedia on ennegi seda teemat üles võtnud. Kui ma tõesti oleks sellist asja planeerinud ja teha tahtnud, siis vaevalt, et oleksin sõbrannadele seda Orkutis kuulutanud.

Kuidas said jutule Dima mänedžeriga?
Sel õhtul oli seal palju rahvast, enamus naised. Kui hakkasin mööduma tema mänedžerist, siis ta ütles, et pole mõtet Dimat siin oodata, kuna ta ei tule siia nagunii ning käskis meil sealt lahkuda.

Ma ei saanud aru, mis mõttega ta seda mulle ütles? Selgitasin siis talle, et me pole üldse tema pärast siin.

Kuid pealtnägijad on öelnud, et seisid sellele mehele väga lähedal, kuigi kohtusite esimest korda?
Mis ma pean siis inimesega meetrite kaugusel olema, et asja selgitada või? Minu arvates vestlesin selle mehega normaalsel suhtlusdistantsil.

Kommikarp?
See kommikarp oli mulle kingitud ja ma ei saatnud seda Dima Bilanile.

Muideks kui lugesin SL Õhtulehest enda kohta artiklit, siis sel hetkel ma nende kommidega just maiustasin. Lahe oli mõelda, et samad kommid peaksid olema lehe järgi Dima käes.

Kuidas kommenteerid «Reporteri» videot, kus on tabatud sind ja Mariannat hommikul hotellist lahkumas?
Mind pani hämmastama, et uudistesaade, mis peaks olema usaldusväärne ja kajastama päevauudiseid ning tõele vastavat materjali, edastab sellist jama ja mõtleb asju välja.

Keegi pole meilt isiklikult isegi kommentaari küsinud. Muidugi võeti ühendust, kuid alles pärast video ülesriputamist, mis on minu arvates täiesti VALE. Video kõrval oleval tekstil ja sellel klipil pole omavahel mingit seost.

See on lihtsalt absurdne. Pole inimesega elu sees kõnelnudki, rääkimata kohvitamisest! Ja öö veetsin ma ka siiski oma kodus!

Mida arvad üldse sellest loost Dima Bilaniga?
Kogu see lugu on ebanormaalne. Hotellist lahkusime juba õhtul, kellegagi seal ei pidutsenud ja Bilani numbrit pole ma ka saanud. Varsti kirjutakse vist sellest, et olin koos Rihannaga voodis.

Kas oleksid nõus siis Rihannaga magama?
Ei iial!

Kuid kujutame ikkagi ette, et sa said Dimaga kokku ja veetsite kena õhtu hotelli restoranis ning lõpuks tegi laulja sulle ettepaneku koos voodisse minna. Kas oleksid nõus olnud?
Kindlasti ei oleks. Kuigi meedia on mulle piisavalt silte külge kleepinud, olen ometigi nende tiitlite täielik vastand.

Ma ei hakkaks inimesega kunagi sellepärast koos olema, et ta kuulus on. Minu jaoks on olulised tunded ja inimesega sobivus, mitte kuulsuse tagaajamine ja raha.

Ega ma eesti l**s pole!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles