Uus FetishFreaks üllatab idamaise hõrgutisega!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kumi
Kumi Foto: Fetish Freaks
Eestimaa vürtsikaim ja vaieldamatult seksikaim pidudesari FetishFreaks rabab ka aprillikuus. Jätkates traditisoonilist välisesinejate liini, toob Club von Überblingen juba sellel laupäeval, 18. aprillil fetišisõprade ette Korea juurtega ameeriklanna - fetišimodelli Kumimonster.

Pärast Soome fetišisensatisooni Kodoq Katie esinemist


veebruaris ning märtsikuisel FetishFreaksil tõelist silmailu pakkunud Hollandi lateksiprintsess Ancilla Tilia etteastet toob seekordne pidu oma külaliste meeli üles kütma San Franciscos resideeruva Korea päritolu Kumimonsteri.

Kumimonster on naine, kelle elu möödub enamjaolt mööda ilma ringi reisides ja fetišišõusid andes - ehk oma unistuste elu elades. Enne ja pärast Tallinna esinemist tuleb nõutud fetišijumalannal lavalaudu tuliseks kütta muuhulgas nii Londonis, Ateenas, Viinis, Lissabonis,
kui ka paljudes teistes maailma metropolides.

Naine, kes peab oma suurimateks üleskruvijateks korsette, põlvikuid ja tikk-kontsi kollektsioneerib muide meie kliimas üsna praktilisi ja pealtnäha võrdlemisi turvalisi fetišiaksessuaare: nahkkindaid! Samas ei tasuks FetishFreaksile tulijatel peljata - Kumimonster peab oma lavašõude lahutamatuteks osadeks näiteks tule ja vee kasutamist ning pahkluidpidi köie külge aheldatuna kõrgustest alla rippumist.

Nagu FetishFreaksil tavaks pakuvad lisaks eksootilisele välisesinejale silmailu ka überseksikad tantsukiisud ning head ja paremat muusikat mängib teada-tuntud headuses DJ Andi Raig.

Metsik vaatemäng võib taaskord alata - tõmba selga oma fantaasiarikkaim latekskostüüm, pista vööle vallatu piits või peida
oma näolapp maski taha ning tule ja saa osa riigi kirgikütvamast peost!

Teemakohane kostüüm garanteerib tasuta sissepääsu!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles