Kate Hudson paljastas oma võrratu jume saladuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Hudson
Kate Hudson Foto: Angela Weiss/AFP

Kate Hudson on kõike muud kui edev. 33-aastane staar ja kahe lapse ema tunnistab, et pole viimase kümne aasta jooksul oma naha vastu eriti sõbralik olnud.

 «Alles veidi enne kolmekümnendat eluaastat mõistsin, et võiksin päevitamisest hoiduda ning teha rohkem näomaske- ja hooldusi,» rääkis Hudson väljaandele The Huffington Post.

«Olen jõudnud arusaamisele, et nahka ei tohi ka liiga palju stimuleerida. Olen sõber vee ja seebiga ning kasutan väga õrna näopuhastusvedelikku. Hoidun igasugustest pöörastest segudest ja salvidest ning eelistan niisutavat ning ka silmaümbruskreemi. Loomulikult pean oluliseks ka rohke vee joomist ning head pikka und – see on kogu asja juures kõige raskem,» lisas ta.

Ka peegli ees ei veeda Hudson enda sõnul väga pikalt aega. «Ma pole mitte kunagi väga pirtsakas olnud. Jah, mul on omad hetked, kuid tüdrukutega pidutsema minnes veedan peegli ees umbes viis kuni viisteist minutit.»


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles