Tanel Padar: minu pärast pole ükski kontsert ära jäänud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2007. aasta varahommikul kell 6.10 tabati Tanel Padar purjuspäi autoroolist. «Ma ei tea, miks ma autorooli istusin. Ma ise manitsen alati inimesi seda mitte tegema ja mitte sõitma, kui nad on napsitanud," tunnistas laulja, et oli tol hommikul piisavalt purjus, et mitte kõike mäletada. «Kuidagi sant on olla. Mitte sellepärast, et mul oleks jube pohmelus, vaid pigem moraalsel tasandil on halb olla. Ma kahetsen seda siiralt,» kahetses Padar tollal.
2007. aasta varahommikul kell 6.10 tabati Tanel Padar purjuspäi autoroolist. «Ma ei tea, miks ma autorooli istusin. Ma ise manitsen alati inimesi seda mitte tegema ja mitte sõitma, kui nad on napsitanud," tunnistas laulja, et oli tol hommikul piisavalt purjus, et mitte kõike mäletada. «Kuidagi sant on olla. Mitte sellepärast, et mul oleks jube pohmelus, vaid pigem moraalsel tasandil on halb olla. Ma kahetsen seda siiralt,» kahetses Padar tollal. Foto: Kaader ETV saatest «Kahekõne»

Laulja Tanel Padar kinnitas ETV saates «Kahekõne», et tema bändi ei vaeva alkoholiprobleemid.

Mõned ajad tagasi pakkus kõneainet trummar Borka lahkumine, kes vihjas, et bändis juuakse liiga palju ega tegelda piisavalt loominguga. Padari sõnul pole sellist asja olnud.

«See on puhas nutt ja hala. Mis seda meest puudutab, siis temaga on üldse väga kehvasti läinud. Inimlikku sümpaatiat pole tema vastu enam ammu kellelgi meist. Alustades igasugusest laimust ja muust asjast... Võibolla ta sai kuidagi nii aru, et oleks pidanud meiega koos napsitama. Ma küll ei pannud tähele, et oleks mingi selline periood olnud, et kogu bänd ilgelt tsüklis on ja joob ja laaberdab,» rääkis Padar.

Laulja kinnitas, et tema pärast pole kontserte ära jäänud: «Mitte ühtegi. Mitte kunagi. Üks on küll veidi nässu läinud, aga ainult algus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles