McDonald`s restoran sai feng shui kujunduse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Feng Shui sisekujundusega McDonald`s
Feng Shui sisekujundusega McDonald`s Foto: worldhum.com

USAs Los Angelese lähedal Hacienda Heightsis asuv McDonald`s kiirsöögirestoran sai feng shui kujunduse.

Selle traditsiooniline kollase-punasekirju värvigamma ning sisustus vahetati välja looduslähedasemate toonide ja vormide vastu, kirjutab stuff.co.nz.

Feng shui kujunduse teinud sisedisainerite kinnitusel kasutasid nad nii eksootilise fauna, sümmeetria kui ka pahade vaimude eemalepeletamiseks mõeldud motiive.

«Väljapoole söömisala asetasime elu ja rahu sümboliseerivad vee-elemendid. Söömisele ergutavaid tuleelemente, mis tähistavad õnne, naeru ja valgust, leidub nii söömisalal kui ka kogu restoranis,» selgitasid sisekujundajad.

Söögikoha juht Mark Brownstein lisas, et nad soovisid luua keskkonda, kus kliendid ennast paremini tunneksid ja söögikorda naudiksid.

Feng shui on iidne Hiina ruumikorralduse meetod, mille eesmärk on saavutada harmoonia keskkonnaga. Selle põhimõtted pärinevad taoismist ja on üle 3000 aasta vanad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles