Lapsed «aidati» täiesti valele etendusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui laste esimene kokkupuude teatriga on eale sobimatu etendus, ei pruugi laps enam teatrisse tahtagi. Foto on illustreeriv.
Kui laste esimene kokkupuude teatriga on eale sobimatu etendus, ei pruugi laps enam teatrisse tahtagi. Foto on illustreeriv. Foto: Shamukov Ruslan/ITAR-TASS

«Lapsed olid ikka väga piinatud, aga loodan, et nad tahavad tulevikus veel teatrisse tulla,» räägib teatritöötaja, kes tegeles heategevusprogrammi «Aitan lapsi» kaudu eale mittevastavat etendust vaatama sattunud väikeste lastega.

«Tüdruk oli umbes kaheksa, tema vend seitsmene,» räägib Vene teatris töötav Maie. Selle teatri väikeses saalis mängis Rakvere teater ulmeklassika hulka kuuluvat monoetendust «Lilled Algernonile», mis kindlasti pole mõeldud algklasside lastele, kirjutab Õhtuleht.

Need vaesest perest lapsed said piletid SA Heategevusfond Aitan Lapsi ja Eesti Etendusasutuste Liidu (EETEAL) kaudu.

Programmi käigus saavad inimesed taaraautomaadi juures valida, kas võtavad raha endale või annetavad selle lastele teatripiletite jaoks, ettevõtmise patroon on presidendiproua Evelin Ilves.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles