Sulo mersu lahvatas põlema

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulo Tintse
Sulo Tintse Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Laulja Sulo Tintse elas läbi tõsise vapustuse.

Autoteenindusest rahuliku südamega väljudes hakkas autokapoti alt tugevalt suitsu immitsema ning Sulot haaras paanika, kirjutab Kroonika.

 

Laulja sõitis 10.veebruari pärastlõunal oma E-klassi Mercedes-Benziga autoteenindusse, sest auto katalüsaator vajas väljavahetamist. Peagi sai ta auto kätte ja istus muretult rooli ja võttis suuna apteegi poole.

 

«Ju katalüsaatori vahetamise käigus kuumutati seal midagi, mis pani mürasummutusmati, mis jääb kere ja kaitsepleki vahele, hõõguma. Siis ilmselt sai hõõgumiskolle sõitma hakates hapnikku ja võttis suhteliselt kiiresti  korraliku vungi üles. Olin sõitnud ehk kümme minutit, kui Järvevana teel läks päris hulluks,» arutles Sulo.

 

Sulo tunnistas, et adrenaliin tõusis maksimumini ja ta keeras kohe Tondi Selveri parklasse. Ühtlasi võttis ta kõne hädaabinumbrile, kutsus pritsimehed ja jäi oma väikese pulberkustutiga valvesse.

 

«Mul ei ole varem autopõlengut olnud. Oleks ma kümme minutit hiljem päästjatele helistanud, oleks auto suurtes leekides olnud. Tuletõrjujad lasid ikka korralikult vett peale,» lausus laulja.

 

Kahjud jäid tänu pritsimeeste profile tegutsemisele minimaalseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles