«Meeleheitel koduperenaiste» staar vallandati kokkuhoiu ettekäändel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicollette Sheridan
Nicollette Sheridan Foto: Reuters / Scanpix

Näitlejatar Nicollette Sheridan vallandati sarjast «Meeleheitel koduperenaised» raha säästmise eesmärgi, tunnistas sarja looja Marc Cherry.


Sheridani meesteõgardist tegelaskuju Edie Britt lahkub sarjast sel pühapäeval pärast seda, kui satub veidrasse autoõnnetusse, mille tulemusena ta oletatavasti surnuks kuulutatakse, vahendab WENN.

Kuigi kuulduste kohaselt on ta lahkumine sarjast tingitud tülidest teiste osatäitjatega, kinnitas Cherry, et ta oli telekanali ABC juhtide poolt sunnitud kulusid kärpima ja valik jäi Sheridani peale, sest tema tegelaskuju on ennast juba ammendanud.

«Edie on maganud juba suurema osa meestega, kes sarjas osalevad ja põhjustanud nii palju probleeme kui vähegi võimalik. Mulle avaldati tohutut survet kulude kokku hoidmiseks ja ma pidin leidma võimaluse sarja odavamalt toota,» ütle Marc Cherry.

Kuid Sheridan, kes sai ühe osa eest 100 000 – 200 000 dollarit, süüdistab Cherryt tema tegelaskuju raiskamises.

«Kui sul on teemant, miks mitte seda siis lihvida ja kõigile vaatamiseks välja panna? Edie tapmine on riskantne otsus, millel võivad olla hävitavad tagajärjed,» ütles Nicollette Sheridan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles