Shooters korraldab homme üle-eestilise klubimöllu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shooters Tartus.
Shooters Tartus. Foto: promo

Neljapäeval 13. detsembril  toimub Eesti meelelahutusmaailmas esmakordselt pidu, millelaadset siinmail veel tehtud pole.

Populaarsed Shootersi baarid Tallinnas ja Tartus korraldavad ürituse «Tallinn VS Tartu», kus läbi videopildi on võimalik saada osa ka teise linna peost. Lisaks teevad õhtu eriliseks linnadevahelised võistlused, kus võitjalinna ootab suurepärane auhind Shootersis.

Samanimelised meelelahutuskohad Tallinnas ja Tartus annavad 13.detsembril Shootersisse tulijale ainulaadse võimaluse osaleda samaaegselt Tartu ja Tallinna peol. Üks peo korraldajatest Mihkel Tamm sõnas, et «Tallinn VS Tartu» on täiesti teistmoodi lahendusega  üritus Eestis ja võimalik, et ka mujal maailmas. «Minu teada pole taolist üritust, kus läbi videostreami saad teisest peost osa, veel kusagil mujal korraldatud,» rääkis Tamm.

Et õhtule veel rohkem vürtsi anda, on «Tallinn VS Tartu’le» lisatud linnadevaheline võistlusmoment. Näiteks võisteldakse Red Bulli purkidest torni ehitamises ja meeskondlikus kõrrega kiirjoomises. Võistlused toimuvad paralleelselt reaalajas ning võitjalinn saab teatud aja jooksul osta baarist müstiliselt hea hinnaga jooke.

Õhtut juhivad äravahetamiseni sarnased, šarmikad kaksikutest vennad Tammed. Lisaks linnadevahelistele võistlustele on peol meeskonnavahelised jõu ja ilunumbrid. Meeskondi kutsutakse registreerima Shootersi kodulehel. Tehnilise lahenduse eest vastutab EventCenter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles