Maailmalõpu eelõhtul loeb luuletusi Genka ja laulab Tom Valsberg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henry Kõrvits ehk Genka
Henry Kõrvits ehk Genka Foto: Jelena Rudi

Täna, 12.12.12 kell 19 toimub Rahvusraamatukogus sündmus Alkeemia Akadeemia, kus aruteluteemaks on «Maailmalõpu eelõhtul – 2012 fenomen». Esinejateks on Igor Volke, Einar Laigna, Mai-Agate Väljataga ja Andres Juur. Õhtu avab oma temaatiliste riimidega Genka ning lõpetab trubaduur Tom Valsberg.

Tänase Alkeemia Akadeemia avanguks on Genka luuleread ja lõpetuseks Tom Valsbergi laul

Suurepärane sõnameister Genka esitab õhtu avanguks käsitletava teemaga haakuvat luulet. Peale esinejate ettekandeid ning vestlusringi, kus laval olijatelt saab küsimusi küsida ka publik saalis, esitab lõpulaulud muusik Tom Valsberg.  

Uskuda, et 2012 tuleb maailmalõpp, oleks sama rumal, kui uskuda, et mitte midagi erilist ei ole juhtumas

«Oodata pole midagi, vaja on tegutseda. Meie tulevik sõltub meie enda tegudest – sellest, kas me läheme indiviidide, perede, kogukondade, riikide ja inimkonnana üle konkurentsipõhisest maailmast koostööpõhisesse enne, kui oleme hävitanud looduse ehk pistnud nahka käe, mis meid järjekindlalt toidab,» valutab Tom Valsberg südant inimkonna ja koduplaneedi tuleviku pärast.

Alkeemia Akadeemia arutelus vaadeldakse hetkel inforuumis aktuaalset nähtust ehk maailmalõpu fenomeni neljast erinevast vaatenurgast

Reaalteaduste nägemust esindab Teaduskeskuse AHHAA juhatuse liige Andres Juur, esoteerilist maailmavaadet pakub populaarne teadjanaine ja alternatiivravitseja Mai-Agate Väljataga, vaimulikuna oskab mõõgameister Einar Laigna valgustada muu hulgas ka kiriku vaadete kohta ning ufoloog Igor Volke on kõikvõimalike anomaaliate uurimisega tegelenud juba nelikümmend aastat. Sündmust salvestab Raadio 2 saade “Hallo, Kosmos!” ja vestlusringi juhib Ingrid Peek.

Alkeemia Akadeemia on eluülikooli täiendõpet pakkuv sündmustesari

Vestlusringides osalevad kõnelejad ja nende poolt käsitletavad teemad pakuvad elukogemust ja läbitunnetatud teadmisi.

Moodsale, avatusest ja arenemisest huvitatud inimesele loodud enesearenguportaal Alkeemia.ee õpetab muutumise kunsti, elamise teadust ning mitmekülgset ja holistilist maailmakäsitlust.

Alkeemia.ee käsitleb keha, hinge ja vaimu valdkondi ning peavoolumeedias vähem tähelepanu saanud teemasid.

ALKEEMIA AKADEEMIA 2:

Millal: TÄNA, kolmapäeval, 12.12.12 kell 19

Kus: Tallinna Rahvusraamatukogu suures saalis

Teema: «Maailmalõpu eelõhtul - 2012 fenomen»

Esinejad: Igor Volke, Mai-Agate Väljataga, Andres Juur, Einar Laigna.

Genka. Tom Valsberg.



Pilet: 12.-, eelmüük Rahvusraamatukogus kaupluses Muusa

Lisainfo: http://alkeemia.ee/akadeemia

Salvestab: Raadio 2 saade «Hallo, Kosmos!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles