Online-intervjuu: Karl-Erik Taukar avaldas oma hea välimuse saladuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» kuues finaalsaade
Karl-Erik Taukar
«Eesti otsib superstaari» kuues finaalsaade Karl-Erik Taukar Foto: Jelena Rudi

Elu24 lugejate küsimustele vastas saates «Eesti otsib superstaari» neljandale kohale jäänud Karl-Erik Taukar, kes rääkis muu seas oma muusikalistest eeskujudest, ülikooliõpingutest ja sellest, mida ta sööb, et ta nii hea välja näeb.

Neti: Kus said oma esimesed laulutunnid? Kas Sinu ema on ka sulle pillimängu või laulmist õpetanud?

Oma esimesed laulutunnid sain Viljandi Männimäe Lasteaed-Algkooli lauluklassis. Minu ema pole mind kunagi muusikakooli sundinud ega ise mind laulukonkurssidele kirja pannud, see avastamisrõõm on jäänud mulle endale. Küll aga kasvasin üles väga muusikalises keskkonnas, emal käisid kodus klaveriõpilased ja ma ise käisin emaga meeskoori proovides kaasas. Pillimängu- või hääleseadetunnis polnud ma enne saadet käinud.

LA: Hei Karl-Erik, kas sind võib näha ka kunagi Valga lava vallutamas? :) Ja paljupalju edu sulle, loodan, et võit on sinu! ;)

Kui mind sinna kutsutakse ning mul bänd ja live-kava selleks ajaks valmis on, siis loomulikult! Olen teiste kollektiividega juba Põlvas ja Võrus esinemas käinud ning muljed on väga head.

Lkl: On keegi sulle kunagi öelnud, et sa meenutad välimuselt sellist inimest nagu Kassahitt? :D Heas mõttes muidugi.

Juhuse tahtel elasime Martiniga (Kassahitt) kaitseväes aega teenides mõnda aega ühes magalas ja tollal meie sarnasust küll esile ei toodud.

Maria: Kes sind kõige rohkem kuulsatest inimestest inspireerivad? (Mõtlen just laulmise osas.)

Eeskujusid on palju. Artistidest, bändidest kuuluvad minu lemmikute hulka Tom Jones, Jamiroquai, Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Hendrik Sal-Saller ja lugematu arv teisi. Hindan häid live-artiste.

T.: Kas sind võib kuulda kunagi esitamas ka Robbie Williamsi lugu «Candy»?

See on Robbie uuelt plaadilt esimene lugu, mis meeldima hakkas ja usun, et kunagi võib see teoks saada küll. Superstaarisaates oli mul juba esimestest voorudest saadik mõttes üks teine Robbie Williamsi lugu, mille saatel nüüd saatest lahkusin :)

Bigirl: Kas oled nõus, et homofoobiat võiks Eestis ja ka mujal maailmas vähem olla? Kuidas suhtud homofoobikutesse? PS. Oled super laulja ja artist.

Tänan! Homofoobia on üsna tobe nähtus. Julgen arvata, et just homofoobide seas on kõige rohkem salajasi kapihomosid.

KK: Natuke isiklik. Agaaa, on sul silmarõõm olemas? Mida pead tähtsaks inimeses, kellega koos tahad olla. Kirjelda oma ideaali.

Ma pole veel isiklikumat laadi küsimustele meedias vastamisega harjunud. Siiski võin öelda, et silmarõõm on mul olemas. Hindan kõrgelt sallivust, intelligentsust ja head huumorimeelt.

Jouks: Kas oleksid väga üllatunud, kui superstaarisaate võidaksid?

Minu elus pole sedalaadi sündmust veel toimunud, seega sellega kaasnevad emotsioonid on üsna ettenägematud. Eks mida lähemale finaal jõudis, seda suuremaks kasvas lootus. Kui keegi oleks mulle paar kuud tagasi öelnud, et olen varsti superstaarisaate nelja parima hulgas, oleksin soovitanud tal puhkama minna.

Marlene: Kas võtad eeskuju suurelt staarilt Arnold Oksmaalt? Kuidas Vaido debüütalbum meeldib? Haha, I'm only kidding. Viimane kommentaar, mida enda kohta lugesid?

Keegi ütles kommentaariumis, et kui tal oleks kodus Taukar, siis ta ei lahkuks kunagi kodust :) See oli päris humoorikas.

K.: Millist iseloomuomadust sa inimeste juures ei salli?

Mulle ei istu sallimatus ja kahepalgelisus.

M.: Hei, Taukar! Kes on sinu iidolid? Millised lauljad, bändid? Millist laadi muusikat sa valdavalt kuulad ja millist laadi muusikat ise sooviksid luua? Terve supertaari punt tundub olevat nii kokkuhoidev ja armas, aga kas on keegi, kellega sa teistest paremini läbi saad/lähedasem oled? Mis meeldib sulle superstaari saates olemise puhul kõige enam? Tuult tiibadesse! :)

Mul pole iidoleid, kellelt otseselt šnitti võtta. Artistidest, bändidest kuuluvad minu lemmikute hulka Tom Jones, Jamiroquai, Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Hendrik Sal-Saller ja lugematu arv teisi. Hindan häid live-artiste. Superstaari finalistide punt on algusest saadik olnud ühtne, selline seltskond, kellega suhtlen kindlasti edasi. Minu toakaaslane oli Rasmus ja kõige rohkem aega veedan ma temaga, meil on omavahel väga hea klapp. Saates osalemise juures meeldis mulle kõige enam, et selle aja jooksul olen ma laulja ja artistina väga kiiresti arenenud, lisaks olid kõik päeva sisutatud minu suure kire – muusikaga.

Katu: Kes on su lemmiklaulja?

Katu, ole hea, vaata teisi vastuseid minu lemmikute kohta.

Liis: Kas sul on lemmikloomi?

Mu perel oli kunagi kaks koera, tänaseks hüppavad nad ringi koerte taevariigis. Mu emal on kass, kes mind oma parimate sõprade hulka kahjuks ei arva :)

Matu: Kaua oled suhtes olnud? Mida hindad tüdrukus enim?

Matu, ole hea, vaata ülespoole. Olen sinu küsimusele juba vastanud.

TV:  Kuidas mõjub superstaarisaade sinule kui bändimehele? Kui Eesti rahvas kinnitab, et sa laulad väga hästi, kas ei teki momenti, kui tahaksid hoopis suuremat rolli ja omaenda bändis frontman olla?

See on mulle ilmselt kõige rohkem kordi esitatud küsimus. Senikaua, kuni minu pillimänguoskusi hinnatakse ja saan loomingu osas kaasa rääkida, ei pea ma olema solisti rollis. Kindlasti võib edaspidi minust kuulda ka kui lauljast ja laulukirjutajast.

Eva: Sinu lemmikraamatud?

Keeruline. Esimesena tuleb meelde Remarque'i «Kolm sõpra», autobiograafiatest A. Kiedise elulugu «Scar Tissue».

Tulija: Kas peale esinemist ja saadet annate publikus olevale rahvale autogramme ka?

Ikka!

TT: Kus ja kellena näed ennast kümne aasta pärast?

Õnneliku inimese ja hea muusikuna.

A.: Kindel lemmik see aasta. :) Nägus, oskad laulda, oskad pilli mängida, tundud tore inimesena, super. Küsimus siis, et kes on olnud Sinu arvates parim senistest võitjatest?

Aitäh! Senistest võitjatest tooksin esile Oti ja Liisi.

Carmen: Kas sa ise ka tead, milline seksapiil sul on? Nii hämmastavad näojooned ja milline hääl. Loomulikult ka isiksus.

Tänan!

Muhaha: Millega peale muusika veel tegeled? Kui muusika kunagi tagaplaanile jääks, mis oleks see variant B?

Usun, et võiksin olla edukas televisioonis. Kui mulle pakutaks põnevat teletööd, oleksin väga huvitatud.

Armunud: Vaatan iga pühapäev saadet, helistan kolm korda, KUI SAADET EI OLE VAATAN YOUTUBE'IST ESITUSI. Mis on sinu arust see sinu trump, et mis see on, millega sa võlud vaatajaid? Hoian sulle vägavägaväga pöialt ja minu südame oled täielikult võitnud!!!!!!!!!

Rõõm kuulda, aitäh! Raske öelda, mis see trump täpselt on. Olen püüdnud oma esitustes jääda ausaks ja iseendaks ja usun, et see paistab välja.

Mirell: Millised on sinu lemmik Eesti artistid, kelle laule tahaksid kindlasti veel esitada?

Eesti artistide hulgas on mulle sümpaatseid väga palju. Kui mõned esile tuua, siis Hendrik Sal-Saller, Ultima Thule, Singer Vinger, Vaiko Eplik, Dagö, Slippery Slope ja The Sun.

Eliise: Kus veedad oma nädalavahetused? Mõtlen just neid kordi, kui käid kuskil väljas (baarid, kohvikud). Edu sulle saates ja jätka samas vaimus, sa rokid täiega, Taukar!

Tänan! Üldiselt kodus või sõprade juures, kuid vahel käin õhtuti vanalinnas jalutamas ka.

Tuks: Hei Taukar, kui pikk sa oled ja kas oled oma pikkusega rahul?

Pikkusega olen rahul ja seda on 1 meetri ja 93 sentimeetri jagu. Huvitav, mis siis tehakse, kui oma pikkusega rahul ei olda :)

BB: Oled varem väitnud, et su süda on hõivatud... on sind keegi ära võlunud superstaarisaatest? :)

Ei, tema ei ole sellest ega ka ühestki teisest saatest.

J2nku: Kas oled ärevil finaalsaate pärast? Mis tunne on laval kõigi nende inimeste ees laulda? Pole mingit sorti hirme? :) PS. Sul on väga hea hääl.

Tänan! Ikka on närv. Tuleb lihtsalt vere adrenaliinisisaldus enda kasuks tööle panna.

Enn Mäeorg: Mida arvad eelmisel kevadel läbitud uudise sotsioloogia kursusest? Mitmendaks jäid?

Huvitav kursus, mis nõuab järjepidevust ja töökust. Minul hetkel ligipääsu sellele pingereale ei ole, kuid kui Sind väga huvitab, siis soovitan pöörduda Priit Pulleritsu poole.

Mia: Kuidas on sulle meeldinud aega veeta Viljandimaal, Mustlas?

Mustlas on mu emakodu ja sealsed kokkusaamised perega on alati väga mõnusad. Hea ja rahulik koht, täielik vastand Tallinnale.

Maire: Kui fänn küsib Sinult kalli, kas ta saaks seda? Või oleneks ka, milline see fänn on? (ilus vms) Ja kas pildil võtad fännidelt ümbert kinni või seisad niisama kõrval? Küsin, sest olen märganud, et Rasmus on kuidagi tuim olnud oma fännidega. Aga palju tuult tiibadesse Sulle, ma usun Sinusse! <3

Aitäh! Siiani on kõik oma kalli kätte saanud. Ja tavaliselt ma alati küsin, kuidas keegi pilti soovib teha :)

LLL: Kuidas Frediga läbi said? Olid väga kurb kui ta lahkus?

Fredi on südamlik ja siiras, hea huumorisoonega poiss, saame läbi väga hästi. Tema lahkumine oli kurb nagu ka kõikide teiste lahkumine.

AN: Kas sa oled vallaline või hõivatud? Ning mis sulle naitse juures kõige rohkem tõmbab ja mis tõukab? (Peaks mainima, et oled meeldejääv laulja ning kindel lemmik superstaaris:))

Aitäh! Olen hõivatud. Hindan naistes intelligentsust, huumorimeelt ja heasüdamlikkust. Tõukavateks omadusteks on kahepalgelisus ja võltsus.

Agne: Mida sa Tartu Ülikoolis õpid? Kas sa tulevikus näed ennast pigem lauljana või tahaksid teha karjääri oma õpitaval erialal?

Minu unistus on tegeleda ja end elatada muusikaga. Samas ei välista ma, et põnevate pakkumiste korral võiks ma end teostada ka meediaalal, näiteks televisioonis.

Kelly: Milline fänn on kõige rohkem meelde jäänud?

Kõige rohkem on meelde jäänud üks tüdruk, kellega kunagi Ülemiste Keskuses pilti tegime, keda nägin ka Kristiine esinemisel ja pühapäeval telemajas. Tšau, tüdruk!

K.: Hei nunnukas :) Kas sa ikka helkurit kannad? Silmarõõm on ka olemas? Üks palve sulle Karl, vastamisel ole sina nii hea ja kasuta smaili ka, muidu nii tuim :) Õnne ja päikest edaspidiseks :)

Tänan! Silmarõõm on olemas. Helkurit kannan. Tuim ka ei ole :)

KS: Karl, kellelt sa pillimängu oled õppinud?

Olen õppinud enda lemmikbändide pillimeeste mängimist kuulates. Pillitundides pole käinud, olen kõik omal käel selgeks teinud.

Marts: See küsimus on võibolla juba olnud, aga keda pead enda suurimaks konkurendiks?

Nüüd, kus ma olen saatest lahkunud, võin öelda, et enda suurimateks konkurentidest olen algusest peale pidanud Rasmust ja Elinat.

Tibuke: Kas tahaksid olla Eesti-moodi-Mötley? Et käiks Hollywoodi ja Atlantise taga limusiinis groupiesid kündmas ja lava taga oleks kuhjaga kokat ja jacki?

Eelmisel sügisel sain Atlantises trennipoistelt kolki, sinna eriti enam ei tõmba. Et Mötley-meeste elustiili harrastada, peaks olema rauast tervis ja närvid, seda rolli ma endale ei tahaks. Viskit joon vaid kord aastas ühes spetsiifilises kohas koos kahe kindla inimesega ja kokaiini ega ka muude narkootikumide poole ei kisu.

Liisi: Suurepärane lauluhääl ja karakter on sul. Kuidas on superstaarisaade su igapäevaelu mõjutanud?

Aitäh! Saade võttis lõviosa mu ajast. Igapäevatoimetustega sain hakkama, kuid isiklikud asjad olid pausi peal. Nüüd on aega end välja puhata ja nendega tegeleda.

Ioph: Sul on väga ilmekas nägu. Kas tuled mulle joonistamisel modelliks?

Kirjuta mulle Facebooki, mis Sul mõttes on, võime seda asja arutada.

ABC: Mis on saanud su õpingutest Tartu Ülikoolis? Kas oleksid nõus hariduse ohverdama lauljakarjäärile? Palju edu, Taukar! :)

Tänan! See semester tuleb suuresti korstnasse kirjutada. Haridust ma millelegi ohvriks ei too, kuid hetkel on mul üks kindel suund ja eesmärk.

Kadri: Sul on taskus 20 eurot ja sa pead sellega nädal ära elama. Millist toidupoolist sa poest ostaksid endale nädalaks?

20 eurot nädala peale pole üldse paha summa. Tartus elades ei puudunud minu nädalasest menüüst kunagi pelmeenid,(minu firmaroog, tuttavad võivad kinnitada :), rohkelt juustu, hakklihakaste, ahjukartul ja porgandi-redisesalat. Üks asi, mis kunagi ei puudu, on Hellmans'i majonees, sellega võib häda korral ka mittesöödavaid asju süüa. Tartlastel soovitan lõunat süüa Puiestee tänaval Tarkoni tehase sööklas, toredad tädid ja maitsev toit!

ZXC:  Oled algusest peale minu lemmik! Küsimus, kas oled olnud ka pikemate juustega, usun Sulle võiks sobida ja oleksid siis veel lahedam ja seksikam. Ja üldse imestan, miks kõik finalistid on ühtemoodi nii ära pöetud.

Tänan! Kunagi põhikooli lõpus olid mul õlgadeni pikad juuksed. Mine sa tea, võibolla kasvatan kunagi tagasi.

K.: Kõigepealt - oled mu suur lemmik! Sul on vapustavalt hea hääl ning lavaline olek, inimesena tundud ka väga muhe olevat. Soovin sulle ainult tuult tiibadesse! :) Aga minu küsimused kõlavad siis selliselt: kui sul oleks võimalus, siis mida sa maailmas muudaksid? Ja mis sulle enda elus kõige rohkem rõõmu valmistab (v.a muusika)?

Rõõm kuulda, aitäh! Usun, et maailm on end ise niimoodi toimima pannud ja midagi selles süsteemis muutes, võib hoopis kõik tuksi keerata. Iga asi on millekski vajalik. Mulle valmistavad suurimat rõõmu inimesed minu ümber.

Kadi: Tere Karl-Erik! Soovin küsida Sinu ülikooliõpingute kohta. Millist eriala Sa Tartu Ülikoolis õpid, miks otsustasid antud eriala õppima minna ja kuidas oled rahul enda valitud erialaga? Mitmendal kursusel Sa õpid? Mida arvad Tartu Ülikoolist ja kui olulisel kohal on Sinu elus kõrgharidus? Edu Superstaari saates ja ülikoolis!

Aitäh! Õpin ajakirjanduse ja kommunikatsiooni erialal. See valik sai tehtud, kuna Tartu Ülikool on hea mainega ülikool ning kuigi mul oli ka muid alternatiive, tundus see kõige sobivam. Samuti oli minu jaoks oluline, et pääsesin riigieelarvelisele kohale. Sel erialal on palju huvitavaid ja kasulikke aineid ja see annab päris laiapõhjalise teabepagasi. Hetkel on raske öelda, millise kursuse juurde ma täpselt kuulun, saates osalemine ei ole kooliga tegelemiseks eriti aega jätnud. Kõrgharidus on minu jaoks oluline vaid siis, kui see on omandatud alal, millest tulevad esile inimese tõelised anded ja kirg.

Marta: Tere:) Kui ütlesid intervjuus, et oled nõus oma suurima fänniga ka kokku saama, siis kuidas Sa suurima fänni välja selgitaks?:)

Ma teen Sulle ettepaneku: mõtle välja, millise konkursi peaks korraldama ja kirjuta mulle Facebooki kiri :)

Evvu: Hahahaha, ma nägin unes Sind laulmas 50 Centi «Candyshop'i». Aga loodan südamest, et paned saate kinni ning hoian sajaga pöidlaid-varbaid. GO TAUKAR!

Tänan kaasa elamast! Päris nii ei läinud, aga pöidlahoidmine kulub ära ka minu edasiste tegemiste juures.

E.: Hei! Kirjutad sa laule? Kui jah, siis kust ammutad inspiratsiooni? Milline muusikastiil meeldib sulle kõige rohkem? Kui sa võidad (olen enam kui kindel selles, et võidad) siis kuidas kavatsed kujundada oma plaadi? Kes kohtunikest on kõige rangem, kõige leebem? Aitäh :)

Kõige otsekohesemana on tuntud Mihkel Raud, leebeks ei saa neist pidada ühtki. Oma plaadi visuaalse kujunduse osas küsin nõu oma sõpradelt, kes sellel alal osavnäpud on.

Fänn: Mida arvad Sina Justin Bieberist ja/või One Directionist?

Ei ole nende artistide loominguga tutvunud.

Cäts: Kui mul oleks kodus Taukar, ei lahkuks ma kodust kunagi! Superstaaris pole kunagi olnud nii seksikat, humoorikat ja hea välimusega meest!

Tänan! Kuigi ma kardan, et Sul hakkaks seal kodus ikka igav paari nädala peale.

Maiu: Mitu protsenti sa endas kindel oled, et sa võiksid võita superstaarisaate? :)

Kui nüüd tõenäosusteooriat uskuda, oli see tõenäosus 25 protsenti.

Karli fänn :): Hei Taukar! Mu algne lemmik läks kahjuks välja ja nüüd ma olen sinu poolt kuna Sa oled vapustavalt hea laulja! Sul on omapärane tämber, Sa mängid nii palju pille ja sa oled kohutavalt lahe ja sõbralik! Ma tean, kuidas Su hääl tegelikult kõlab, kuna olen kaks korda stuudios käinud. Siit mu küsimus Sulle: kuna sa elad Rasmusega ühes toas, siis palun nimeta üks kõige põnevam fakt Rasmuse kohta :) Sa oled muusikuks loodud! Jätka samas vaimus! Sinu fänn :)

Tore kuulda, aitäh! Hmm, põnev fakt? Rasmusest meenuvad mulle kõigepealt tema vaikuse-päevad, mil ta hääle hoidmise eesmärgil kirjutas kogu oma eneseväljenduse oma telefoni ekraanile. Lõpuks oli mul tema mõtete lugemise osas juba paras vilumus.

SiSi: Hei Taukar! Tulid salamisi ja võitsid mu südame. Oled aus, siiras ja intelligentne. :) Selline küsimus, et kas sa raamatuid loed ja kui tihti selleks üldse mahti saad? Mis on lemmikžanr ja lemmikraamat? Kas gümnaasiumis lugesid ikka kohtustusliku kirjanduse läbi või ajasid netist tõmmatud kokkuvõtted asja ära? ;D Kui lugesid, siis milline teos jättis kõige sügavama mulje? Igatahes... hoian sulle pöialt, hääletan ikka sinu poolt ja loodan, et sinust saab järgmine superstaar!

Tänud! Ma nüüd ei tea, mis mu kirjanduse õpetaja selle peale ütleb, aga korra-paar sai ikka neid kokkuvõtteid ka loetud :) Kohustuslikust kirjandusest tuleb vast meelde mõneti klišeena «Kuristik rukkis». Tollest ajast vast kõige mõjuvam raamat. Viimased kuud pole midagi jõudnud lugeda ja usun, et selline tempo jätkub veel edaspidigi.

L.: Pean ütlema, et sa tulid ja võitsid mu südame, tundud väga intelligentne noormees olevat ja on näha, et tead, mida teed. Küsimus aga selline, kas tead juba, mis laulu ja kellega duetivoorus laulad?

Tänan heade sõnade eest! Duetivoorus oleksin ma laulnud Hendrik Sal-Salleriga, midagi roki- või souliklassikast.

BB: Kuulsin, et oled pärit Viljandist? Kas elad praegu Tallinnas või Viljandis?

Sündinud Viljandis, elan peamiselt Tallinnas. Viljandis elavad mu vanavanemad, neil käin ikka külas.

Anni: Loodan, et võidad, oled nii hea hääle ja välimusega! Aga küsimus on see: mida sa teed siis edasi, kui võidad saate ja kas tegeled edasi laulmisega? NB! Olen sinu suur fänn, hääletan sinu poolt.

Aitäh! Tegelen muusikaga kindlasti edasi.

Ss: Hei Taukar! :) Millega sa sellel ajal tegeled, kui sa ei laula?

Kas sul on laulmise kõrval ka muid hobisid? Igatahes loodan, et sa pead lõpuni ilusti vastu ja võidad selle saate ilusti ära! Hoian sulle pöialt!! :)

Hei! Kui ma ei laula, siis ma tõenäoliselt ajan oma igapäevaseid asju. Hobisid on mul palju, kõige pikaajalisem vast mäesuusatamine.

Inimene666: Tere! Kle, tead, et sind hoiavad saates ainult kamp Tartu poisse! XD Nad helistavad kuskil 100000000x sinu poolt. Ma ise tunnen neid tüüpe. Aga mind sa veel võlund ple aga mudu jh kuidas suudad võluda enam vähem kõiki?

Tore! Kõiki ei suuda võluda mitte keegi.

Make!us!happy!: Kuidas sa tunned end teiste lauljate seas? Kas tunned, et oled üle neist, või et oled samal tasemel? Hoian kõiki pöidlaid sullleeee :) :*

Aitäh Sulle, pöidlahoidmine kulub ära ka edaspidi! Ma arvan viimane nelik oli artistlikkuse poolest üsna võrdne. Nüüd on vahed juba väga väiksed.

Komm: Kas fännikirju tuleb palju ja kuidas nendesse suhtud?

Kirju ikka tuleb. Tunnen kohati veidi kimbatust, kuna loomulikult tahaksin kõigile vastata. Mind on vaid üks ning ma lihtsalt ei jõuaks.

Laura: Mitu aastat vanema või noorema naisega looksid suhte? Kui sa oleksid nii kena, siis kirjuta välja mõlemad vanusepiirid ;) Mida arvad suhetest, kus vanusevahe on ligi kümme aastat? Mida üldse vaatad vastassugupooles? Kui kaua oled olnud oma praeguse kaaslasega koos?

Laura, olen osale sinu küsimusest juba vastanud. Kuulun nende hulka, kes arvavad, et armastus ei küsi vanust (seaduse piirides, loomulikult).

Kertu: Kas oled suur pidutseja?

Mulle väga meeldivad lõbusad peod, mis seal salata. Samas, kui üks korralik maha pidada, on mõneks ajaks rahu majas. Parem üks korralik kui pidev udu ja vine.

Jaanika: Miks sa nii ilus oled?

Khmm.

Jan: Kas oleksid valmis tegema karjääri muusikaga just solistina, mitte ainult pillimehena? Kas sa tahaksid seda, või ei ole see sul plaanis?

Pigem mitte, plaanin end ka edaspidi pilliga saata.

Kadi: Kas mäletad mõndasid oma fänne, kui näed neid teist korda... Või siis unustad nad lihtsalt, justkui oleksid nad tühi koht? Kuidas sulle üldse need austajad ja autogrammiküsijad istuvad?

Mäletan paljusid nägusid, kõikide nimede meeldejätmine käib muidugi üle jõu. Kui küsija on viisakas, tekitab see ainult suurt rõõmu.

Mariliis: Kallis Taukar, kui sa kunagikunagi oled 35-40 aastane, siis kas tahaksid enda kõrvale samavana naist? endast mitu aastat nooremat???(mitu?) või siis endast vanemat,kes ja on rikas troll??:))))) ja kui palju sa vaatad naise majanduslikku tausta praegu???? Tekkis veel küsimus et millised on esindatust täiusliku suhte põhialused...(nt usaldus ja värkki)??? Ei aga muud oled TAUKAR üliiiiiiiiiiiihottttttttt ja super häälega....musimusi..kallikalli. Aaa mis sa arvad kas peale superstaarisaadet võib sind veel ikka kohata???PALUN ─RA KAO ORBIIDILT, see oleks liiga ränk kui sa enam silmailu ei pakuks :((((

Rikast trolli ma ei vaataks. Ka vaest mitte. Mulle üldse trollid väga ei istu, eriti mis puudutab lähedasi suhteid. Mind võib kohata ka edaspidi.

Kzzz: Kui vana sa olid, kui hakkasid laulmisega tõsisemalt tegelema?

Poistekooris laulsin mõned aastad juba kolmandas klassis. Siis oli umbes viis aastat pausi ja siis hakkasin juba vaikselt bänditegemisega pihta.

Tahaks teada: Kas saate ajal on sulle juba mingeid huvitavaid pakkumisi ka tulnud?

Mõned on tulnud, pean neid kõiki veel kaaluma.

Tähtis: Mida või keda sa üle kõige maailmas armastad???

Hmm. Väga isiklikku laadi küsimus, kui Sa ei pahanda, jätaksin enda teada.

MIKS???: Miks sa otsustasid üldse superstaarisaatesse minna? (Ja vastus ei või olla, et 11-aastane õde ütles mulle, et ma võiks proovida :D)

Tundus, et olen piisavalt küps ja valmis. Ka vokaalselt olin heas vormis, tööks ja pingeks valmis.

Kohtuniku kommentaar: Kui mõni kohtunik teeb sinu esituse kohta negatiivse kommentaari, siis kas see teeb sul meele nukraks või pigem saad sa sellest innustust, et teinekord tead, mida muutma pead?

Just, oled õigel teel. Kriitikast tuleb võtta see osa, mis aitab edasisi esitusi parandada.

Mind huvitab: Tahaks teada, mis on sinu hea välimuse saladuseks? :D

Suur õhuke siciliana, topeltjuustuga :)

Riietus: Mille järgi sa valid endale riideid ja millised riided sulle meeldivad? Kas need riided, mis sa saates kannad, on kõik ainult stilisti valitud või saad ikka ise ka valida, mida selga paned???

Riietuse valik saatesse toimub koostöös stiilistiga. Midagi peale ei suruta.

Hudson: Kas sa oled ise bassi ja ka kõige muu selgeks õppinud? Mõtteid muusikakooli kohta?

Mina olen pillimängu õppinud iseseisvalt. Tean paari inimest, keda kunagi pillitundides käima sunniti. Neil võeti sellega ära ka kogu isu muusikat teha.

SR: Kõigepealt tahaksin öelda, et Sa laulad väga-väga hästi ja nii palju, kui ekraani pealt olen aru saanud, siis on Sul super iseloom ja huumorisoon, mis on minuarust kõige ideaalsem üldse! :D See selleks, küsimus on selline, et mille järgi endale laule valid ning kelle repertuaarist on plaan laule esitada? :) Millist muusikastiili eelistad ise kuulata ja millist pärast saate lõppemist edasi kavatsed

Tänan! Laulude valik saates on iga osaleja enda otsus. Minu kogemuse järgi peab valitav lugu olema efektne, meeldejääva meloodiaga ja tuntud.

K.: Hei Karl :) Sooviksin teada, kas keegi motiveeris sind siia saatesse minema, või langetasid ise selle otsuse? Mis on sinule kõige südamelähedasem/kordaminev laul mis meenub kolme sekundi jooksul? :) Oled väga tore poiss, usun et suudad edaspidi rohkemat, kui ainult see võit, sest olen sinu võidus päris kindel. Ole tubli!

Aitäh! Foo Fightersi «Pretender».

Tennu: 1) Kirjelda, milline on just sinu unistuste tüdruk! 2) Millist laulu sulle endale kõige rohkem meeldis saates laulda? Edu sulle elus!

Tänan! osale sinu küsimusest olen juba eelnevalt vastanud. Minu lemmikuks saatest jäi Queeni «I Want It All».

Katrin Rauk: Kuhu tuleb toas panna kanamuna, et seda ei saaks vankrirattaga puruks lüüa?

Nurka?

Karmen: Loodan,et saad nende küsimuste peale sama palju naerda, kui mina sain :D Anyway, laula Padarilt mõni lugu, usun, et need sobivad sulle. Keep going :)

Teeme nii!

Mina: Miks sa nii ülbe olid, kui vormis esinesid?

Kardan, et ajad mind sassi Samuel Reinaruga, kes vormis esines.

Tule Elvasse: Sa oled megailus ja super häälega. Vaatasin selleaastast superstaari otsingut esimest korda kolm pΣeva tagasi ja sellest hetkest olete sina ja Elina mu täielikud favoriidid.

Aga küsimused:

1. Kellel on Sinu arvates piisavalt annet superstaariks saada?

2. Kellega saad seal kõige paremini läbi?

3. Kas näed ennast 2-3 aasta pärast suurel maailmalaval?

4. Kui võidad tiitli, kas siis on kavas ka mööda Eestit tuuritamas käia?

5. Kui Sa mingil juhul peaksid saatest välja kukkuma, kas lubad järgmine aasta tagasi tulla ja võita?

Elvasse võiks tulla küll, kui kutsutakse. Kõige paremini sain läbi oma toakaaslase Rasmusega. Kõigil praegustel osalejatel on annet, selle taha ei tohiks kellegi tähelend küll jääda. Arvestades, kui palju on minu elu viimase 2-3 aastaga muutunud, siis ei julgeks ma isegi prognoosida, kus ma 2-3 aasta pärast olla võin. Mööda Eestit tuuritada tahaks igal juhul. Järgmisel aastal on mul sel ajal juba nii palju tegemist, et ei saa enam saatele nii palju pühendada :) Pealegi ei ole see saate reeglitega lubatud.

Maarika: Kas sa võtaksid mu naiseks ?

Väga hea küsimus. Kohe väga hea :)

Tartu Ülikoolist: Mis mälestused ja muljed on Priit Pulleritsu raskete nõudmistega uudise kursusest?

Huvitav, et Pulleritsu loengute kohta on siin mitu küsimust. Mäletan unetuid öid ja neljapäevahommikust uduse pilguga Lossi tänava suunas kulgemist. Sisukas kursus, väga motiveeriv õppejõud.

E.: Olen aru saanud,et tegutsed ka Triin Niitoja bändis John 4. Kuidas Sinu tee sinna jõudis? Mida soovitaksid noorele inimesele, kes on peaaegu kogu oma elu laulmisega tegelnud ja sooviks sammukese edasi liikuda, kuid ei tea, kuidas seda teha?

Tuleb leida endas piisavalt enesekindlust, et oma oskuste ja loominguga avalikkuse ette tulla. Julgen arvata, et suur osa häid muusikuid jääb avastamata, kuna nad ei julge ennast näidata. Tunnen oma bändikaaslast Jaanust juba aastaid, minu ema oli Mustlas tema lauluõpetaja. Olin Jaanusele juba kaua pinda käinud, et ta mind oma bändi bassimeheks kutsuks ja ühel hetkel, kui neil koosseisumuutus toimus, helistas ta mulle. See on selline ala, mis nõuab järjepidevust ja pidevat harjutamist.

Hanna: Mis on su lemmikvärv? Kas sulle kassid meeldivad? Kas sa sulle Ewert And The Two Dragons meeldib? Kunagi sind laulmas nende loomingut kuuleb?

Lemmikvärv – sinine. Kassid meeldivad vähem kui koerad ja Ewerti looming meeldib väga. Tema laulud jätaksin laulda siiski Ewertile endale, tal tulevad need kõige paremini välja.

Erika: Kuidas sulle meeldib teie elamiskoht Meriton hotell? Mõned plussid ja miinused? Ja muide... Palju-palju edu sulle, et sa ikka saate võidaksid :)

Väga mugav! Ainuke häiriv asjaolu on, et märgatav osa personalist valdab kõike muud kui eesti keelt.

Linda: HeyHeyHey! Kle kui ma saadet tulen vaatama pilti teed minuga, autogrammi annad?:D Kes on su lemmik laulja? Edu ka, aga sa vist ei vaja seda sa ju lihtsalt supper! :)

Aitäh, tule pühapäeval kohale, olen kindlasti seal ja teen sinuga pilti :)

Urmet: Kuidas meeldivad Eesti ülevõlli aetud muusikavideod, näiteks Marilyn Jurman, Marco Tasane jne?

Marilyn Jurmani ja Marco Tasanet ei sobi ühte patta panna. Üks on andekas laulja ja näitleja, teine on pigem sinna karnevaliseltskonda kuuluv karakter.

Tundmatu: Oletame, et langed järgmisest saatest välja (ptüi ptüi ptüi), siis mis edasi saab? Kas oled selline spontaanne inimene, et elad päev korraga ja vaatad mis elu toob või mingid mõtted mulksuvad vaikselt või kuidas?

Järgin ühe oma sõbra soovitust ja lasen masinal korraks seisma jääda. Selge ja puhanud peaga tuleb hea plaan.

Anette: Keda pead maailma lauljatest enda sarnaseks (iseloomu poolest)?

Pole õrna aimugi, kuna ilmselt teavad vaid vähesed, millised maailmakuulsad lauljad iseloomu poolest tegelikult on.

Merks: Kas sinu neiu kade ei ole kõigi naisfännide peale või on vastupidi? Kas on juba ette tulnud, et mõni on liialtpealetükkiv või lausa luurab? :D Tänaval jäädakse järgi vaatama või jõllitatakse?

Jõllitamist tuleb ette, õnneks pole keegi luuranud ega liigselt pealetükkiv olnud. Kellelgi kadeduseussi ka pole täheldanud, mulle osutatud tähelepanu on kõigile pigem rõõmu valmistanud.

Sko: Millise loo pühendaksid sa Elu24 peatoimetajale Anu Saagimile? Põhjenda oma vastust. Julged üldse talle laulda? Isiklikult ma mõtlen.

Anu sloganiks võiks minu esitatud lugudest olla «Live and Let Die».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles