Koit Toome paparatsole: «Sa oled fucking siga!»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval, 14. aprillil naases  Hurghadast - Egiptusest Hendrik Normann koos kaasa Katrega
Teisipäeval, 14. aprillil naases Hurghadast - Egiptusest Hendrik Normann koos kaasa Katrega Foto: paparatso
Teisipäeva õhtul tabas juhuslik fotosilm muusik Koit Toome saabumas päikeseliselt puhkusereisilt Egiptusest Hurghadast, kus ta lõbutses koos tuntud reporteri Carola Madisega.

Nähes, et teda pildistatakse, laulja ägestus ning hakkas karjuma. «Mis õigusega sa pildistad mind?» Saades vastuseks, et selleks pole avalikus kohas eriluba vaja, lubas Koit pöörduda oma juristi poole.

Kuid sellega veel asi ei lõppenud. Juba lahkuma suundunud Koit pöördus uuesti fotograafi poole ning valas ta üle väljuhäälse sõimuga - «Sa oled fucking siga!»

Kogu intsidenti pealt näinud Toome suur naisaustaja oli juhtunust hämmingus. «Muidu nii kena ja armas noormees, kuid oma emotsioone ohjata ei oska. Olen pettunud temas,» tunnistas naine, kellele Koidust pildid napsanud mees tegelikult vastu tuli.

Sama lennuga saabusid koju tagasi ka tuntud humorist Henrik Normann koos abikaasa Katrega, keda pildistamine absoluutselt ei häirinud ning kes rahulikult koos reisikaaslastega taksopeatuse poole suundus.

Kiika paparatso tehtud pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles