Perekond Viisel on Eestimaale uhkuseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaa uhkus - Villu Viisel
Eestimaa uhkus - Villu Viisel Foto: TV3

«Seitsmestes uudistes» jätkuvad lood tublidest ja kangelaslikest inimestest, keda austatakse ja tunnustatakse 30. detsembril TV3 ja EMT koostöös vaatajateni jõudval «Eestimaa uhkuse» galal. Täna tutvustatakse perekond Viiselit.

Tänaste kangelaste lugu juhtus küll juba kahe aasta eest, kuid on siiani asjaosaliste meeles ja südames. Eestit laastanud lumetorm pani proovile Raplamaa Vahastu küla Härjamäe talu ja Rukkimäe talu inimeste saatused ja elud.

Härjamäe talu peremees Villu Viisel istus hilisõhtul rahulikult kodus ja vaatas televiisorit, kui hubase õhtu soojas toas katkestas ärev telefonikõne kilomeetrite kauguselt lumme uppunud naabertalust. Üksi elav eakas Mart tundis südames tugevaid valusid, mees ei suutnud enam hingata ja arvas, et on minekul… Kuid Villu ei andnud alla - vaatamata sellele, et kiirabi metsatallu läbi hangede ei pääsenud, asus Villu koos oma kahe pojaga tegutsema. Nii sündis imeline elupäästmislugu perekond Viiselist, inimestest, kes tunnevad ja hoolivad oma naabritest.

Perekond Viisel on üks neist sadadest tublidest eestimaalastest, kes esitati rahva poolt tunnustamiseks tänugalale «Eestimaa uhkus». Järgneva kahe nädala jooksul näeb «Seitsmestes uudistes» lugusid kõigist neist kangelastest, keda 30. detsembril TV3 ja EMT koostöös eetrisse jõudval galal tunnustatakse ja austatakse.

«Seitsmesed uudised» on TV3s igal õhtul kell seitse.

Vaata eile eetris olnud Eestimaa uhkuse Natalia Loki lugu:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles