Kas sina ostaksid Lassi ja Liitmaa endise armupesa?

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljuti Liis Lassist ja Terminaatorist lahku löönud Elmar Liitmaa müüb oma Püünsi häärberit 2,9 miljoniga - elutuba
Hiljuti Liis Lassist ja Terminaatorist lahku löönud Elmar Liitmaa müüb oma Püünsi häärberit 2,9 miljoniga - elutuba Foto: Ekspress Kinnisvara
Hiljuti lahku läinud Elmar Liitmaa (38) ja Liis Lassi (22) endine armupesa on ligi kolme miljoni krooniga müügis, kirjutas Kroonika. Kas sina ostaksid endale maja, kus kunagi hingasid ja nautisid elumõnusid meie tuntud kuulsused?

Müügikuulutus ripub üleval portaalis Ekspress Kinnisvara, kust selgub, et 164 –ruutmeetrises nelja toaga majas on veel ka saun, garderoob ja kelder. Krunt laiub 1032 ruutmeetril, tagahoovi pääseb avarast avatud köögiga hallist.

Liitmaa ja Lassi endine armupesa asub ilusas Püünsi külas, mille lähedal on surfarite rand, tenniseväljakud ja mets. Maja sobivat aktiivsele ja loodust armastavale inimesele. Soovi korral on Elmar nõus maja ka välja rentima hinnaga 12 000 krooni kuus.

Kas sina tahaksid selle raha eest mõnuleda meie staaride kunagises armupesas?

Kiika pilte majast, kus kunagi nautisid armurõõme Liis ja Elmar!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles