Alkeemia Akadeemia arutab maailmalõpu teemal

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkeemia Akadeemia arutab maailmalõpu teemal
Alkeemia Akadeemia arutab maailmalõpu teemal Foto: SCANPIX

Homsel maagilisel kuupäeval 12.12 12 algusega kell 19.00 toimub Rahvusraamatukogu suures saalis Alkeemia Akadeemia vestlusring teemal «Maailmalõpu eelõhtul – 2012 fenomen».

Üritusel võtavad sõna Teaduskeskuse AHHAA esindaja Andres Juur, teadjanaine Mai-Agate Väljataga, ufode uurija Igor Volke ja vaimulik Einar Laigna.

Alkeemia Akadeemia vestlusringis tõstetakse üles küsimused, kas maiade kalendri lõpp mõjutab inimkonda või see on lihtsalt kommertseesmärkidel paanika tekitamine, kas võib toimuda mingi müstiline nihe või üleminek neljandasse dimensiooni ja algab uus ajastu ning mida on USA kosmoseagentuuril NASA selle kohta öelda.

Igor Volke on anomaalseid nähtusi uurinud juba 40 aastat ning jälginud ka ühiskonnas toimuvat. Alternatiivravitseja Mai-Agate Väljataga käsitleb esoteerilisi teemasid. Teaduse populariseerija, Teaduskeskuse AHHAA esindaja Andres Juur käsitleb teemat teaduse vaatevinklist. Teoloog ja mõõgameister Einar Laigna mõtiskleb inimese kosmilise dimensiooni üle ning vaatleb teemat vaimulikust vaatevinklist.

Vestlusringi juhib Ingrid Peek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles