Aapo Ilves pani maailmalõpuhirmust paksuks läinud Saagimi oma raamatusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaksikkülg Aapo Ilvese raamatust

Aapo Ilvese vastilmunud raamatus «Muinasjutud. Lastele ja suurtele» vaatab kaheteistkümnendalt leheküljelt vastu tuttav nägu - bravuuritar Anu Saagim. Tuttav on aga üksnes nägu, sest keha on bravuuritarile mitte omaselt ümar kui maakera.

Raamatu autor Aapo Ilves, illustraator Regina Lukk-Toompere ja kirjastus Futuprint eitavad igasugust seost leheküljel 12 kujutatud pildi ning Anu Saagimi vahel.

Aapo Ilves möönab, et teatav sarnasus näos on siiski olemas.

«Illustratsioonil on kujutatud Maailma Kõige Tähtsamat naist, kelleks Anu Saagim oma sarmi ja bravuuriga kahtlemata väga hästi sobiks, aga ka pealiskaudsel vaatlusel on tuvastatav drastiline erinevus kehaehituses!»

Samuti ei soovita Ilves Saagimil pildist rollijoonist võtta.

«Anule sobib sale olek siiski paremini ja sinine pigem ikkagi ei ole tema värv,» rõhutab Ilves.

Anu Saagim ütleb, et on otsustanud maailmalõpuhirmus teha seda, mida ta pole kunagi varem saanud endale lubada - süüa kõike, mis kätte juhtub. «21. detsembril ei tunne mind keegi enam ära!» lubab bravuuritar.

Mida arvad sina - kuidas sobivad ümarad vormid Anu Saagimile?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles