Mel Gibson mängib vene ruletti?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mel Gibson
Mel Gibson Foto: Reuters / Scanpix

Väidetavalt on Hollywoodi staari Mel Gibsoni ja ta abikaasa Robyn Gibsoni lahkumineku põhjuseks mehe suhe venelannast lauljaga.

Möödunud kuul nähti Gibsonit Costa Ricas ühte noort kaunitari embamas, kirjutab Wenn.

Gibsoni uueks kaaslaseks on väidetavalt 24-aastane venelanna Oksana Potšepa.

Staari lähikonda kuuluvate inimeste arvates mängib mees vene ruletti ning see ei pruugi hästi lõppeda.

Vene päritolu laulja kinnitusel on tal Gibsoniga suhe ning ta armastab meest.

«Oleme küll pärit erinevast keskkonnast ja meie rahvus on erinev, kuid me oleme mõlemad täiskasvanud inimesed ja teame, mida tahame,» selgitas venelanna.

Potšepa lisas, et nende suhe on tõsine ja peaks vastu pidama kõik takistused.

Potšepa tuli oma avaldusega lagedale pärast seda, kui hakati kahtlustama, et vene muusikul Oksana Kolesnikoval on Gibsoniga suhe.

«Kuna meie mõlema eesnimi on Oksana, siis oli lihtne meid segamini ajada. Venemaal on Oksana väga populaarne nimi,» selgitas lauljanna.

Mel ja ta senine naine Robyn Gibson abiellusid 1980. aastal ning neil on seitse last.

Lahutuse sisse andnud Robyn Gibson soovib saada endale  nende noorima lapse, poeg Tomi hooldusõigust. Ka soovib proua Gibson lastele teotusraha ning lahutusprotsessi kulude katmist.

Gibsonite elukoha, California osariigi seaduste järgi peab lahutuse korral vara pooleks jagama. Väidetavalt on staari varanduse suurus 900 miljonit dollarit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles