Paljastus: Monika Mäe saatis Henrik Raavele ähvardava kirja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dacia salongi avamine, Henrik Raave ja Janusz Chodyla
Dacia salongi avamine, Henrik Raave ja Janusz Chodyla Foto: City Motors

«Selles artiklis on tegu minu pahatahtliku laimamisega. Olen sellest ka Kroonikat teavitanud,» edastas endine Rumala Noorkuu liige ja praegu City Motorsis töötav Henrik Raave.

Tõestuseks, et tegu on manipulatsiooniga ja et seksuaalset ahistamist kui sellist pole toimunud, saatis Raave Elu24 toimetusele kirja, kus Monika Mäe meest laimuartiklitega ähvardab.

Pilti kirjast näeb artikli juurde lisatud fotode hulgast. Kiika ise!

4000-eurose kokkuleppe kohta ütleb Raave, et sel pole mingit tõepõhja. «Selle vastuse mõtles Monika Mäe välja E24 jaoks, saades vahepeal ilmselt aru oma teo tõsidusest. Kohtusime kaaperdamise päeval Monika Mäega Olümpia hotelli lobby's, minuga oli kaasas CMi personali- ja administratiivjuht Airi Rätsep.»

«Monika oli silmanähtavalt joobes ja tunnistas meile, et kaaperdas Facebooki lehe ja soovib selle tagastamise eest 4000 eurot. Keeldumise korral lubas hävitada minu ja City Motorsi maine. Hiljem on Monika meediale esitanud terve rea teistusguseid versioone, Facebooki lehe «hoiulevõtmisest» kuni selleni, et andsime talle selle ise üle. Need versioonid ei ole samuti tõesed,» kinnitab mees.

«Kui jälgida Monika Mäe viimaste päevade postitusi Facebookis või kommentaare meedias, siis jõuad ehk isegi järeldusele, et tema tõendusmaterjalid muutuvad ajas ja kohanduvad vastavalt küsijale,» juhib Raave tähelepanu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles