Unusta kallid jõulukingid! Kingi naisele jõuluks striptiis!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim sai sünnipäevaks Nõia-Intsu
Anu Saagim sai sünnipäevaks Nõia-Intsu Foto: Karli Saul

Tõeliselt üllatav kingitus naisele kas jõuludeks või sünnipäevaks vajab valmistumist ja kerget trenni. Küllap pakub juba ka algav nädalavahetus paljudele peredele võimalust tuua suhtesse üllatavat värskust.

Jõulud on ukse ees ja mehel kel pole veel pähe karanud ühtegi head kingiideed, võiks kaaluda vabalt kiirstripi kursust just selle video kaasabil.

Mida oled valmis tegema sina, et naisel jõulude ajal silm särama saada?

Võib-olla üks romantiline õhtusöök? Või ehk hoopis tantsiksite talle? Nooruke reporter näitab teile, kuidas ühe ööga rahuldavad strippari oskused omandada. Parimaks õpetajaks kes muu, kui ikka Strippar-Marko, Tartumaa tuntuim staarmeelelahutaja.

Marco, mida peab enne stripp-tantsu alustamist teadma või tegema?

Kõigepealt peab ennast täiesti puhtaks pesema, sest strippar peab hästi lõhnama. Seejärel tulevad soendusharjutsed. Näiteks kätekõverdused, painutused, venitused...

Miks oleks striptiis naisele hea?

Mees võiks vahelduseks oma naist üllatada. Milline naine et tahaks teada, kuidas tema mees striptiisi teeb... Kõik tahavad! Kui nad ütlevad, et ei taha, siis nad lihtsalt valetavad.

Mida teha siis, kui tantsu ajal kõvaks läheb?

Sa pead olema kogu aeg kontrolli all. Ma olin ju ka kunagi kunstikoolis modell tegelikult. Siis ma kogu aeg mõtlesin, et mul läheb kõvaks. Aga ma hoidsin ennast tagasi.

Millised on põhikomponendid, et striptiis õnnestusks?

Enne tegutsemist tuleb end soojaks ajada, sisse õlitada, mitte alkoholi tarbida ja paras ports edevust tuleb alati kasuks. Plastika ja liigutuste mõnus sujuvus on üliolulised.

Vaata õpetlikku videolõiku ja üllata oma naist pidulikul jõuluõhtusöögil seksika tantsuga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles