Elevandiluurannikul hakati tantsu tõttu tuharaid suurendama

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aafriklannad tantsimas tuharatantsu
Aafriklannad tantsimas tuharatantsu Foto: africahit.com

Aafrikas Elevandiluurannikul kogub populaarsust tuharatants, mille tõttu kohalikud otsivad võimalusi, kuidas oma tuharaid suurendada.

Tuharate raputamise tantsu ja tuharatesuurendamise populaarsuse taga on kohalike kuulsate DJ-de Mixi ja Elohi hittlaul «Bobaraba», mis kohalikus murdes tähendab suurt istmikku, vahendab BBC.

 

«Kui varem paljud naised häbenesid oma liiga suur istmikke, siis nüüd nad ei pea seda enam tegema. Võimsad istmikud on jälle moes,» lausus tantsijanna Kady Meite.

 

«Bobaraba» üks loojatest, DJ Mix lisas, et ta tegi selle laulu naisi silmas pidades.

 

«Pühendasin selle laulu Aafrika naistele, keda on nende suurte istmike pärast alati pilgatud. Nad peaksid oma välimuse üle hoopis uhkust tundma,» nentis laulutegija.

 

Arstide sõnul on tantsu populaarsusest tingituna istmiku suurendamiseks hakatud tuharatesse igasuguseid ohtlikke aineid süstima.

 

«Turgudelt ostetud niinimetatud suurendavad ained võivad tekitada terviseprobleeme ning nende süstimise tagajärjeks võib olla isegi surm. Ostjad ei tea, millest need tegelikult koosnevad. Millegipärats arvatakse, et ka B12-vitamiin aitab tuharaid suurendada,» laususid arstid.

 

Paljud naised siiski tunnistasid, et on oma istmikuga rahul ning ei kavatse tuharate suurendamist ette võtta ega endale midagi süstida lasta.

 

«Mul juba on küllalt suured tuharad. Uue tantsu tantsimine aga aitab mul ennast veelgi paremini tunda,» lausus üks naistest.  

 

Elevandiluuranniku ajakirjanduse kinnitusel on uue tantsuliigutuse on treeningkavva võtnud ka sealne jalgpalli rahvusmeeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles