Bow Wow kavatseb muusikukarjääri lõpetada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shad Gregory Moss ehk Bow Wow
Shad Gregory Moss ehk Bow Wow Foto: AP / Scanpix

Räppar Bow Wow uus album «New Jack City II» jääb tema viimaseks plaadiks – räppar teatas hiljutises intervjuus, et kavatseb mikrofoni peatselt igaveseks varna riputada.

Staar, kelle õige nimi on Shad Gregory Moss, alustas hiphopi karjääri juba 13-aastasena, kui andis 2000. aastal välja plaadi «Beware of Dog» ning sellest ajast peale on ta teinud kuus sooloalbumit ning plaadi «Face Off», mis sündis koostööna R&B laulja Omarioniga, vahendab WENN.

Nüüd on noormees otsustanud aga muusikaga lõpparve teha, kuna enda sõnul ei ole tal muusikuna enam midagi saavutada.

«See album jääb mu viimaseks sest minu jaoks ei ole enam midagi, mis tegemata oleks. Ma olen kõik juba ära teinud. Hirmuäratav asi on see, et ma olen 22-aastane ja noor. Ma olen teinud muusikat alates viiendast eluaastast. 17 aastat pausideta muusikat. Mul ei ole enam midagi saavutada,» ütles Bow Wow.

Edaspidi soovib Bow Bow keskenduda oma näitlejakarjäärile – nimelt osaleb ta koos Forest Whitakeri ja Taraji P. Hensoniga korvpallidraamas «Hurricane Season».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles