Ärimees Hans H. Luik saab 51-aastaselt viienda lapse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Aasta Ettevõtja 2011 ning Elutööpreemia laureaadi välöjakuulutamine Swissôtel Tallinn banketisaaliis 03.11.11
Hans H. Luik elukaaslasega
Eesti Aasta Ettevõtja 2011 ning Elutööpreemia laureaadi välöjakuulutamine Swissôtel Tallinn banketisaaliis 03.11.11 Hans H. Luik elukaaslasega Foto: Jelena Rudi

Ärimees Hans H. Luik on edukas ja rikas Eesti mees. Ja rikas on mees ka laste poolest. Sõnaosava mehe pesakonda kuulub neli järeltulijat ning veebruaris täieneb Luikede dünastia veelgi, vahendab Naisteleht.

Hans H. Luik (50) on hea ja hoolitsev isa ning uhke oma laste üle. Mees toetab neid kõiki igal võimalikul moel.

«Ma arvan, et minu lapsed on küll hästi kindlustatud. Olen selle suhtes isegi põlglik, et mingitel andmetel on Eestis 12 000 meest, kes ei pea oma lapsi üleval - vihkamist väärt tüübid. Kui seadus lubaks, siis Julianus Inkasso hea meelega otsiks neid,» kinnitas ärimees kolm aastat tagasi Eesti Expressis.

Hans H. Luige kahe vanima, täiskasvanud poja Hansu ja tütre Epu ema on Anne Luik, algkoolipoisi Oskari ja viieaastase Sereli ema Selle Luik. Nüüd sünnib punapeale viies laps.

Hansu elukaaslane Kristiina Tänavsuu (42) kinnitab uudist ning rõõmustab, et sünnib poeg.

Selles, et naine sünnitab varajastes neljakümnendates, ei ole Kristina sõnul tänapäeval küll enam midagi erilist ja imeks pandavat.

«See ongi meie põlvkond, kes enne õpib, elab pikalt välismaal, teeb karjääri ja seetõttu lükkub pere loomine edasi,» põhjendab Kristiina ning lisab, et tal on selliseid sõbrannasid palju.

Palju õnne Kristiinale ja Hansule ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles