Õhus on elektrit – London Elektricity Prives!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
London Elektricity
London Elektricity Foto: Club Privé
Suurbritannia klubimuusika au ja uhkus London Elektricity astub üles sel neljapäeval, 16. aprillil, klubis Privé üritusel Jus'Fine.

«London Elektricity laivid on alati olnud teiselt planeedilt,»


ütleb Tony Colman, mees, kes selle nime taga end peidab.

London Elektricity alustas 1996 aastal, aja jooksul kujunes kahe mehe projektist välja live-bänd, millest 2002 aastal sai DJ Tony Colmani sooloprojekt. 2003 aastal ilmus album «Billion $ Gravy», peale seda sündis ka London Elektricity live.

Video «Billion $ Gravy»  SIIT.

Live-bändi kuulusid Colman, Andy Waterworth, Landslide, MC Wrec, Jungle Drummer, Liane Carroll ning Robert Owens (kes on Eesti klubikülastajatele juba klubis Privé plaate mängimas käinud). 2007 aastal võitis London Elektricity BBC 1Xtra Xtra Bass auhinna kui parim live-esineja, kuigi bänd polnud juba kaks aastat ühtegi live'i teinud. Tony Colman on viimased aastad London Elektricity nime all ringi reisinud - London, Jaapan, Malaisia, Austraalia, California, Euroopa, seda nimekirja võib veel pikalt jätkata, tema dj-setid on endiselt London Elektricity nime väärilised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles